Sairaanhoitaja, kliininen lääketutkimus (yötyö)

Osa-aikainen

Turku

Haku päättyy 12.12.2021

Haemme Turussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme sairaanhoitajaa ilta- ja yöpainotteiseen keikkatyöhön kliinisen lääketutkimuksen pariin. Tässä roolissa tulet työskentelemään pääasiallisesti verinäytteenoton, potilaseurannan ja raportoinnin tehtävissä. Sinulla on hyvä mahdollisuus päästä seuraamaan paraatipaikalta lääketutkimuksen vaiheita ja olennaiseksi linkiksi tieteellisen tiedon tuottamisprosessia! Toivomme, että voisit aloittaa työnteon joulukuun aikana tai 2022 alkuvuoden puolella.

Työn ja kohteen kuvaus:

Lääketutkimuksen pariin etsitään nyt näytteenoton ja potilasseurannan perusteet osaavaa sairaanhoitajaa viikoittaiseen keikkatyöhön. Työvuorot sijoittuvat koko viikon akselille ilta- tai yöaikaan ja vuoromäärät tarkentuvat alkuvuoden puolella (n. 2-5 pv/vk). Työtehtäviisi kuuluu saapuvien tutkimushenkilöiden vastaanotto sekä mm. verinäytteiden ottaminen. Omassa tehtävässäsi edustat aina tutkimushenkilöstöä ja toimit täten vastuullisessa roolissa. Tutkimushenkilöt jäävät yksikköön seurantaan ja osallistut myös potilastilan kontrollointiin vuorojesi aikana. Työtehtäväsi ovat helposti opittavissa, mutta perehdytys ja muut ohjeistukset tapahtuvat englanninkielisten materiaalien avulla.

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto, voimassa olevat lääkeluvat (myös IV-lupa), ja kokemusta verinäytteiden otosta. Suhteellisen hyvä englannin kielen taito tulee löytyä, sillä perehdytys- ja muut ohjemateriaalit ovat englanniksi. Alan tekstiä tulee siis kyetä lukemaan ja omaksumaan englannin kielellä. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen kliinisen tutkimuksen yleisiin perusteisiin, meneillään olevaan tutkimukseen sekä työkohteen käytäntöihin. Oletuksena on, että sinulla on lähtökohtaisesti varma ote näytteenottoon sekä valmiudet työskennellä potilasseurannan parissa. Tärkeintä on kuitenkin tunnollinen työote, sekä sitoutuminen yksikön toiminnan yhteisiin tavoitteisiin. 

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä tutkimustyön parissa, jossa arkityötehtäväsi ovat ihmisläheisiä ja vaihtelevia. Kyseessä on vuokratyöpaikka, eli työllistyt meille MediPowerille. Koko työsuhteesi ajan tukenasi on osaava ja helposti tavoitettavissa oleva HR-tiimimme! Palkkaus 18€/h ja Kemian toimihenkilöiden TES mukaiset lisät.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, olethan minuun yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikka täytetään heti sopivan henkilö löydyttyä. 

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala

p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus