Sairaanhoitaja kesäsijaisuuteen perhekuntoutukseen

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 3.7.2022

Miltä kuulostaisi rento ja merkityksellinen työ perhekuntoutuksen parissa? Jos sinulla on vielä kesän 2022 työkuviot auki, niin tämä ilmoitus kannattaa lukaista loppuun! Haemme nyt asiakaskohteellemme Espooseen sairaanhoitajaa kesäsijaisuuteen (alkaen mahdollisimman pian & töitä tarjolla ainakin 21.8.2022 saakka) työskentelemään neljän perheen parissa 2-vuorotyössä. Palkkaus tehtävässä on 21€/h (+ päälle lomakorvaus ja vuorolisät).

Työnkuvaus:

Tässä roolissa pääset toimimaan neljän perheen parissa perhekuntoutuksen tehtävien parissa, toimien perheiden tärkeänä arjen tukena mm. vuorovaikutuksen ja osallisuuden edistämisen alueilla.

Työ tapahtuu perheiden asunnoissa, ja asunnot sijaitsevat samassa taloyhtiössä. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa ohjaus ja yhdessäolo perheiden eli huoltajan/vanhemman ja lapsen/lasten kanssa mm. ulkoillen ja leikkien ja arjen askareiden parissa puuhaillen. Työ on 2-vuorotyötä eli aamua ja iltaa koko viikon akselilla ma-su. Käyntien pituudet perheiden parissa vaihtelevat. Lisäksi tärkeä osa työtä on kirjaaminen. Sinut perehdytetään sijaisuutesi alussa perheisiin ja työtehtäviin hyvin. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn erilaisten perheiden parissa, tapahtuen näppärästi yhdessä taloyhtiössä. Työsi on itsenäistä ja joustavaa, ja pääset itse vaikuttamaan työarkesi sisältöön sekä työtehtävien kulkuun. Saat myös hyvän perehdytyksen tehtävään sekä jatkuvan esimiehen ja muun tiimin tuen. Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta, eli me toimimme työnantajanasi ja palkanmaksajanasi, ja olemme aina tavoitettavissasi, jos sinulla herää kysymyksiä. Palkkaus tehtävässä on 21€/h (+ päälle lomakorvaus ja vuorolisät).

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja vahvat vuorovaikutustaidot, sekä aito kiinnostus perhekuntoutuksen tehtäviin.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus