Sairaanhoitaja Keravalla, kesäsijaisuus!

Kokoaikainen

Kerava

Haku päättyy 26.6.2022

Oletko jo valmistunut sairaanhoitaja ja vailla uusia tuulia työrintamalla? Unelmoitko työpaikasta, jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi sekä kehittämään sitä entisestään? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa kurkata tämä ilmoitus loppuun!

Etsimme nyt Keravalla sijaitsevaan ikäihmisten asumispalveluyksikköön sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen. Sijaisuuden kesto on ainakin heinäkuun 2022 ajan. 

Työnkuvaus: 

Tässä työssä pääset toimimaan sairaanhoitajan tehtävissä yksikössä, joka tarjoaa koteja ja kuntoutusta ikäihmisille. Sairaanhoitajan tarve on yksikön ympärivuorokautiseen ryhmäkotiin, jossa turvataan asukkaiden arkea erilaisilla palveluilla. 

Sairaanhoitajan työ on lähtökohtaisesti päivätyötä ma-pe välillä, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä myös iltoja sekä viikonloppuja. Sairaanhoitajan keskeisiin työtehtäviin kuuluu mm. lääkevastuu, yhteistyö lääkärin kanssa, näytteenotto, vaativampi haavanhoito sekä silloin tällöin perushoitoon osallistuminen.

Tarjoamme: 

Tehtävää varten saat kattavan perehdytyksen hoitoalan ammattilaisilta, tulevilta kollegoiltasi. Töitä tehdään aina tiimin jäsenenä, joten taustalla on myös koko työyhteisön tuki. Tässä tehtävässä saat ottaa vastuuta, tehdä päätöksiä ja toimia lähihoitajien tukena hoitotyössä. Työvuorojen sisältö ja kiireellisyys vaihtelee, joten työssä on mukavaa vaihtelua. Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. MediPowerilla sinulla on koko työsuhteesi ajan tukenasi huolehtiva HR-tiimimme, jonka saa aina nopeasti kiinni.

Toivomme: 

Sinun tulisi olla jo valmistunut sairaanhoitaja Valviran laillistuksella. Sinulla tulisi olla jo voimassa olevat lääkeluvat. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta hyvä, joustava ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa p. 040 621 4660. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus