Sairaanhoitaja, Kemiönsaari

Kokoaikainen

Kemiönsaari

Haku päättyy 29.5.2022

Sairaanhoitaja hoi! Haemme nyt idylliseen Kemiönsaareen kahta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan toimeen. Aloitus on sopimuksen mukaan. 

Työnkuvaus:

Sairaanhoitajana tulet työskentelemään Kemiönsaaren terveyskeskussairaalassa. Työsuhde on kokoaikainen ja työtä tehdään kolmessa vuorossa. Terveyskeskussairaalassa hoidetaan sekä kuntoutuspotilaita että akuutisti sairastuneita potilaita. Kohteessa on 21 potilaspaikkaa.

Tässä työssä keskeisimmät työtehtäväsi sairaanhoitajana ovat potilaan kokonaisvaltainen hoitaminen ja ohjaaminen, sekä läheisten ohjaaminen. Lääkehoito (esimerkiksi iv-hoito) on myös oleellinen osa työnkuvaasi. 

Toivomme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa sekä Valviran nimikelaillistusta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työtä kohtaan. Sinulla tulisi olla hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä, sekä vähintään tyydyttävät taidot toisessa. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan/sairastetun taudin antamaa suojaa.

Tarjoamme:

Tästä voit napata itsellesi mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille. Saat käyttöösi mm. E-passin sekä Eazybreak lounasedun. Kemiönsaari on kaksikielinen kunta ja sinun onkin mahdollisuus kehittää kielitaitoasi. Asiakkaamme suhtautuu myönteisesti työntekijöiden omaan kehitykseen ja kannustaa siihen. Työpaikan lähellä on hyvät ja ilmaiset pysäköintimahdollisuudet. Etuna on myös edulliset asumiskustannukset ja voit saada myös apua asunnon löytämisessä. Kemiönsaaren kunta on pieni ja joustava, ja siellä yhteistyö sekä keskustelu sujuukin helposti muiden yksiköiden kanssa. Palkkaus on KVTES mukaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus