Sairaanhoitaja keikkatyöhön kotihoitoon, Seinäjoki

Osa-aikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 23.1.2022

Sairaanhoitaja, kaipaatko keikkatyötä? Etsimme asiakasyrityksellemme sairaanhoitajia suoniverinäytteenottoon kotihoidon pariin. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde tarjoaa kotikäyntejä Seinäjoen alueen lisäksi myös lähikuntiin. Pääasiallinen tehtäväsi on ottaa suoniverinäytteitä kotihoitokäynneillä. Pääset työvuorosi aikana tapaamaan monia, erilaisia asiakkaita, jotka ovat ikääntyneitä, mielenterveys- ja päihdekuntoutujia, sekä sairaudesta tai leikkauksesta toipuvia. Työ voi toisinaan sisältää myös perushoitotyötä yhdessä lähihoitajien kanssa. Sairaanhoitaja työskentelee tässä kotihoidon työssä ainoastaan aamuvuoroisin.  

Arvostamme:

Hakijalla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto ja Valviran laillistus. Edellytämme myös voimassa olevaa rokotussuojaa, sekä ajokorttia. Lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta suoniverinäytteenotosta, ja olet näytteenottotilanteessa tarkka ja huolellinen. Arvostamme aiempaa työkokemusta kotihoidon työstä, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus sairaanhoidollisia tehtäviä kohtaan sekä positiivinen, aktiivinen ja avoin asenne! Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja on itsenäistä työskentelyä.

Tarjoamme sinulle:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vastuullisen työn parissa. Pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi, töitä on tarjolla 2-3 päivää viikosta. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimimme, sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi! Meillä MediPowerilla vastassasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, ja olemme tavoitettavissa vuoden jokaisena päivänä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Palkkaus tässä työssä on sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä tai sähköpostia, ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikan heti sopivan osaajan löydyttyä! Jos jätät hakemuksesi muun kuin sivujemme hakupohjan kautta, niin muista mainita hakemuksessasi mitä paikkaa haet.

Lisätietoja tehtävästä:

Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus