Sairaanhoitaja ikäihmisten pariin Seinäjoelle

Kokoaikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 24.10.2021

Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työhön ikäihmisten uudehkoon hoivakotiin Seinäjoelle. Työkohteen puitteet tukevat optimaalista hoitotyötä ja ympärilläsi on lämminhenkinen työtiimi, jonka kanssa jaat arjen onnistumiset! Tässä kohteessa pääset toteuttamaan kokonaisvaltaista sairaanhoidollista työtä, hyödyntäen niin lääkehoidollista ammattiosaamistasi kuin myös yleisen hoivan osaamista. Kyseessä on täysituntinen 2-vuorotyö ja työn aloitus on sovittavissa joustavasti, toivomme kuitenkin että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian uusissa tehtävissä!  

Huom! Myös keskipitkä sijaisuus 2-6 kk kohteeseen on sovittavissa, mikäli et etsi vakituista roolia juuri tällä hetkellä. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Seinäjoella sijaitseva ikäihmisille suunnattu hoivakoti, joka tarjoaa tuettua senioriasumista ja tehostettua palveluasumista. Yksikössä on myös yhteisöllisyyttä tukevat tilat, joiden avulla ylläpidetään virikkeellisyyttä ja sosiaalisen yhteenkuuluvuuden kokemusta. Tavoitteena onkin että kohteessa on mielekästä asua, mutta myös työskennellä, jolloin palvelun laatu saadaan pidettyä korkeatasoisena. 

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu pääasiassa lääkehoito ja lääketilaukset, lääkehoitoon perehdyttäminen, lääkärinkierrot, sekä erilaiset terveydenhoidolliset ja sairaanhoidolliset tehtävät kuten esim. haavanhoito. Työ voi toisinaan sisältää myös perushoitotyötä yhdessä lähihoitajien kanssa. Sairaanhoitaja työskentelee tässä yksikössä 2-vuorotyössä ja arkityössä on tarjolla kollegojen tuki.  

Arvostamme:

Voit olla jo valmistunut sairaanhoitaja, tai vaihtoehtoisesti loppuvaiheen (140 op.+) sairaanhoidon opiskelija. Työtehtävissä tulet tarvitsemaan voimassa olevia lääkelupia, jotka voit tarvittaessa suorittaa heti työn aloituksen yhteydessä. On mahtavaa, jos sinulla on jo työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parista, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus sairaanhoidollisia tehtäviä kohtaan sekä positiivinen, aktiivinen asenne!

Tarjoamme sinulle:

Tulevalla työnantajalla pääset osaksi moniammatillista työtiimiä, joka ottaa sinut lämpimästi vastaan yksikköön. Työn aloituksesi yhteydessä sinulle on tarjolla myös kattava perehdytys tuleviin työtehtäviisi sekä uuden asiakaskunnan pariin. Ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja pääset halutessasi rakentamaan urapolkua uuden työnantajasi johdolla. Tulevan työnantajan tarjoamista työsuhde-eduista kuulet lisää haastattelussa ja kohdeyrityksessä. Meidän MediPowerin tiimi on tukenasi koko rekrytointiprosessin ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka suoraan työnumerooni p. 044 740 0024. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 0447400024

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus