Sairaanhoitaja ikäihmisten pariin, Nummela

Kokoaikainen

Vihti

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme nyt Vihdin Nummelan sydämeen palvelutalotyöskentelystä kiinnostunutta sairaanhoitajaa! Tässä asiakaskohteessamme on tarjolla sekä vakituinen paikka että sijaisuus, jonka pituus on noin kaksi kuukautta.

Työn ja kohteen kuvaus:

Asiakaskohteemme on Nummelan keskustassa toimiva säätiö, jolle kuuluu muutama noin 30-paikkainen palvelutalo samassa osoitteessa. Palvelutaloissa asuu ikäihmisiä sekä vammaisia henkilöitä, joiden kodikasta ja omannäköistä arkea säätiön sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tukevat päivittäisessä työssään. Sairaanhoitajan työ on kohteessa päivätyötä arkisin. Työtuntien määrästä voidaan sopia erikseen ja voitkin tehdä joko osa-aikaista tai täysituntista työtä.

Sairaanhoitaja työskentelee yhdessä muun hoitotiimin kanssa ja päivittäiseen työhön kuuluu mm. lääkehoitoa, perushoidollisia tehtäviä kuten hygieniahuollossa avustamista, hoidon tarpeen arviointia, viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta, kirjauksia sekä omaisyhteistyötä aamupäivisin. Iltapävisin tehdään lääketilauksia sekä yhteistyötä lääkärin kanssa. Yhtenä päivänä viikossa sairaanhoitaja ei osallistu perushoidollisiin tehtäviin. 

Toivomme:

Sinulla tulisi olla jo valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Lääkeluvat tulisi olla jo valmiina. Aiempi työskentely palvelutaloympäristössä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei kuitenkaan pakollista. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahtavan työyhteisön tuen. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsuhteesi kestoon, aloituspäivämäärään sekä työtuntien määrään. Lisäksi pääset suunnittelemaan tarkempaa työnkuvaasi. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen, sillä työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Voitkin esittää meille palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä! MediPowerin HR-tiimi on lisäksi tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppin kautta.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi viestin minulle WhatsAppiin 040 621 4660, jossa kerrot itsestäsi ja toiveistasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä! Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus