Sairaanhoitaja ikäihmisten pariin, Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 16.4.2023

Oletko jo valmistunut sairaanhoitaja ja vailla uusia tuulia työrintamalla? Unelmoitko pitkäaikaisesta työpaikasta, jossa työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan oikeasti ja jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi sekä kehittämään sitä entisestään? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa kurkata tämä ilmoitus loppuun!

Etsimme nyt Miina Sillanpään säätiöön kuuluvalle, Helsingin Pikku-Huopalahdessa sijaitsevalle ikäihmisten palveluasumisyksikölle sairaanhoitajaa. Työn aloitus on joustavasti sovittavissa. Työ alkaa vuokratyösuhteena meidän MediPowerin kautta, mutta tarkoitus on, että siirryt joidenkin kuukausien kuluttua työkohteen omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. 

Työnkuvaus: 

Tässä työssä pääset toimimaan sairaanhoitajan tehtävissä ikäihmisille suunnatussa n. 15-paikkaisessa ryhmäkodissa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pikku-Huopalahdessa. Ryhmäkoti sijaitsee asumispalvelukeskuksen sisällä, joka yleisesti tarjoaa koteja ja kuntoutusta ikäihmisille ja muistisairaille. Sairaanhoitajan tarve on palveluasumiskeskuksen ympärivuorokautiseen n. 15-paikkaiseen ryhmäkotiin, jossa turvataan asukkaiden arkea erilaisilla palveluilla. Viihtyisän yksikön vieressä on myös erinomaiset ulkoilumaastot meren äärellä. 

Sairaanhoitajan työ on 2-vuorotyötä (aamuja ja iltoja) ma-su -akselilla. Sairaanhoitajan keskeisiin työtehtäviin kuuluu mm. vastuu lääkeasioista, yhteistyö lääkärin kanssa, näytteenotto, vaativampi haavanhoito, lähihoitajien ja hoiva-avustajien tukeminen ja neuvominen eri tilanteissa, sekä silloin tällöin perushoitoon osallistuminen.

Tarjoamme: 

Tehtävää varten saat kattavan perehdytyksen hoitoalan ammattilaisilta, tulevilta kollegoiltasi. Töitä tehdään aina tiimin jäsenenä, joten taustalla on myös koko työyhteisön tuki. Tässä tehtävässä saat ottaa vastuuta, tehdä päätöksiä ja toimia lähihoitajien tukena hoitotyössä. Työvuorojen sisältö ja kiireellisyys vaihtelee, joten työssä on mukavaa vaihtelua.

Työllistyt tehtävään aluksi meidän MediPowerin kautta. Joidenkin kuukausien kuluttua siirryt vakituiseksi työntekijäksi asiakaskohteemme omille kirjoille. MediPowerilla sinulla on koko työsuhteesi ajan tukenasi huolehtiva HR-tiimimme, jonka saa aina nopeasti kiinni. Palkkaus tehtävässä on MediPowerin kautta 17e/h (päälle tulee lisäksi 9% lomakorvaus ja tes mukaiset vuorolisät). Kun siirryt asiakaskohteemme kirjoille, niin palkkaus on yks. sos. tes G23 mukainen kaikkine lisineen. Lisäksi kohde maksaa 50e/kk lisää kuukausipalkkaan jokaiselle työntekijälleen. 

Työkohde on MediPowerin pitkäaikainen, erittäin pidetty asiakasorganisaatio, jossa työntekijöiden hyvinvointiin ja työn sujuvuuteen panostetaan toden teolla. 

Toivomme: 

Sinun tulisi olla jo valmistunut sairaanhoitaja Valviran laillistuksella. Työllistyessäsi pääset suorittamaan yksikön omat lääkeluvat. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ikäihmisten parissa, mutta positiivinen ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus