Sairaanhoitaja ikäihmisten pariin, Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 26.6.2022

Oletko jo valmistunut sairaanhoitaja ja vailla uusia tuulia työrintamalla? Unelmoitko vakituisesta työpaikasta, jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi sekä kehittämään sitä entisestään? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa kurkata tämä ilmoitus loppuun!

Etsimme nyt Miina Sillanpään säätiöön kuuluvalle, Helsingin Pikku-Huopalahdessa sijaitsevalle ikäihmisten palveluasumisyksikölle sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Halutessasi sinun on mahdollista työllistyä tähän tehtävään myös määräaikaisesti. 

Työnkuvaus: 

Tässä työssä pääset toimimaan sairaanhoitajan tehtävissä yksikössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevassa Pikku-Huopalahdessa, joka tarjoaa koteja ja kuntoutusta ikäihmisille ja muistisairaille. Sairaanhoitajan tarve on yksikön ympärivuorokautiseen ryhmäkotiin, jossa turvataan asukkaiden arkea erilaisilla palveluilla. Viihtyisän yksikön vieressä on myös erinomaiset ulkoilumaastot meren äärellä. 

Sairaanhoitajan työ on lähtökohtaisesti 2-vuorotyötä ma-su välillä, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä vain aamuvuoroa. Sairaanhoitajan keskeisiin työtehtäviin kuuluu mm. lääkevastuu, yhteistyö lääkärin kanssa, näytteenotto, vaativampi haavanhoito sekä silloin tällöin perushoitoon osallistuminen.

Tarjoamme: 

Tehtävää varten saat kattavan perehdytyksen hoitoalan ammattilaisilta, tulevilta kollegoiltasi. Töitä tehdään aina tiimin jäsenenä, joten taustalla on myös koko työyhteisön tuki. Tässä tehtävässä saat ottaa vastuuta, tehdä päätöksiä ja toimia lähihoitajien tukena hoitotyössä. Työvuorojen sisältö ja kiireellisyys vaihtelee, joten työssä on mukavaa vaihtelua. Työllistyt tapauskohtaisesti joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille, tai vaihtoehtoisesti alkuun MediPowerin kautta. MediPowerilla sinulla on koko työsuhteesi ajan tukenasi huolehtiva HR-tiimimme, jonka saa aina nopeasti kiinni.

Toivomme: 

Sinun tulisi olla jo valmistunut sairaanhoitaja Valviran laillistuksella. Työllistyessäsi pääset suorittamaan yksikön omat lääkeluvat. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta hyvä, joustava ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 740 0024. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024
miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus