Sairaanhoitaja ikäihmisten pariin, Heinola

Kokoaikainen

Heinola

Haku päättyy 23.1.2022

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneelle sairaanhoitajalle olisi nyt mitä mainioin vakituinen työpaikka tarjolla ihanassa Heinolan pikkukaupungissa! 

Työnkuvaus:

Työkohde on Heinolan keskustassa sijaitseva ikäihmisille suunnattu palveluasumisyksikkö, jossa tarjotaan asukkaille sekä ympärivuorokautista, että kevyempää palveluasumista.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu pääasiassa lääkehoito ja siitä vastaaminen, perushoidollinen työ, asioiden hoito lääkärin kanssa, verinäytteiden ottaminen sekä lähihoitajien apuna ja tukena toimiminen. Kyseessä on vakituinen arkipäivätyö maanantaista perjantaihin. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, mieluiten mahdollisimman pian!

Tarjoamme:

Tässä sijaisuudessa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi ikäihmisten parissa tehtävästä työstä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt tapauskohtaisesti joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille, tai aluksi meidän MediPowerin kautta. MediPower hoitaa rekrytointiprosessin sutjakasti, ja vastassasi on lämminhenkinen ja avulias tiimimme: Vilma, Miia, Ellen, Aleksandra, Saara ja Sanni. Palkkaus on sop. mukaan.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa toimimisesta katsotaan eduksi, mutta reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Toivomme, että sinulla on intoa kehittää omaa sekä koko yksikön toimintaa sekä toteuttaa iloista ja kuntouttavaa työotetta.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus