Sairaanhoitaja Espoon Tillinmäkeen

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 26.10.2021

Sykkiikö sydämesi ikäihmisten parissa tehtävälle työlle? Haemme nyt ikääntyneiden parissa työskentelystä kiinnostunutta sairaanhoitajaa kotoisaan, mutta moderniin hoivakotiin Espoon Tillinmäkeen vakituiseen työsuhteeseen tai pidempään sijaisuuteen. Aloitus työssä on sopimuksen mukaan joustavasti. Myös työaikamuoto ja palkka ovat osaltaan sovittavissa!

Työnkuvaus: 

Työkohde on Espoon Tillinmäessä sijaitseva 35-paikkainen ikäihmisille suunnattu palveluasumisyksikkö. Kohteessa tarjotaan sen asukkaille lyhytaikaista asumista, kevyempää palveluasumista, sekä myös tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista. Palvelukoti on jaettu kolmeen ryhmäkotiin.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu lääkehoito, lääkärinkierrot, terveydenhoidolliset ja sairaanhoidolliset tehtävät, sidosryhmäyhteistyö sekä lääkehoitoon perehdyttäminen. Työ voi sisältää jonkin verran myös perushoidollista työtä. Sairaanhoitaja on myös tärkeässä roolissa yksikön hoitotyön kehittämisessä, ja täten uusia näkemyksiä ja ideoita arvostetaan suuresti! Sairaanhoitaja pääsee itse suunnittelemaan työtään ja tarkempi työnkuva lutviutuu kohdilleen toiveidesi mukaan. Työaika on myös sovittavissa toiveesi mukaan. Voit tehdä esimerkiksi aamu-arkipäivätyötä, tai vaikka 2-vuorotyötä koko viikon akselilla.

Toivomme:

Sinulta toivomme positiivista ja reipasta asennetta, sekä kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn. Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä nimikelaillistuksella. Lääkehoidon tehtävät kuuluvat oleellisesti sairaanhoitajan työnkuvaan, jonka vuoksi lääkeluvat tulee suorittaa työn aloituksen yhteydessä, mikäli ne eivät ole sinulla voimassa.

Tarjoamme:

Tämä vakituinen työpaikka tai sijaisuus on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään sairaanhoidollisten tehtävien, sekä hoivatyön kehittämisen tehtävien saralla ihanien asukkaiden parissa. Saat työkavereiksi sydämellään työtä tekevän tiimin ja mukavan esimiehen.

Työllistyt tapauskohtaisesti joko ensin meidän MediPowerin kautta, tai suoraan asiakaskohteemme kirjoille. Työsuhteessa käytössäsi on erilaisia työsuhde-etuja työterveyshuollosta liikuntaetuihin. Palkkaus sop. mukaan. Rekrytointiprosessi etenee helposti ja sutjakkaasti MediPowerin kautta, jossa sinua on vastassa lämminhenkinen tiimi; Ellen, Aleksandra, Miia, Vilma ja Josefiina! Järjestämme alun haastattelut turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää sivujemme hakulomaketta. Voit kertoa itsestäsi myös WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää halutessasi palkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus