Sairaanhoitaja erityisasumispalvelut, Hämeenlinna

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 31.10.2023

Oletko positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva terveydenhoitoalan ammattilainen? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin kurkkaa alapuolella olevia ilmoitus! 

Etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kehitysvammaisten, autistien sekä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkotiin. Myös määräaikainen kokoaikainen sijaisuus onnistuu, jos tällainen työmuoto kiinnostaa enemmän! 

Työnkuvaus:

Työkohde on Hämeenlinnassa sijaitseva erityisasumispalveluja tarjoava yksikkö. Yksikkö tarjoaa tehostettua palveluasumista ihmisille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita. Haasteet voivat johtua esimerkiksi autismikirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista. Kohde on 13 paikkainen. Tässä kohteessa unelmoidaan ja eletään oman näköistä elämää! Kohde on melko uusi, joten puitteet työntekoon ovat hyvät. Kyseessä on 2-vuorotyö. Kohteessa työskentelee ainoastaan yksi sairaanhoitaja. 

Tehtäviisi kohteessa kuuluu ohjaustyön lisäksi lääkehoidon ja hoitotyön asiantuntijana toimiminen. Pääset työssäsi perehdyttämään työntekijöitä sekä ottamaan vastaan lääkelupiin liittyviä näyttöjä. Toteutat ja seuraat vaativaa lääkehoitoa sekä seuraat asiakkaiden somaattista tilaa ja tunnistat oireita. Lisäksi toimit yhteyshenkilönä asiakkaan omaan lääkäriin sekä tarvittaessa päivystykseen. 

Toivomme:

Sinulla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran laillistus. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta voit myös suorittaa ne kohteessa aloituksen yhteydessä. Aiempi työkokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme:

Tässä kohteessa pääset päivittäin toteuttamaan hyvää ja laadukasta arkea. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työhön. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. MediPower hoitaa rekrytointiprosessin alun kanssasi sutjakkaasti ja mielekkäästi. Haastattelut järjestämme etänä. Palkkaus tehtävään on yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukainen G23

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus