Sairaanhoitaja erityisasumispalveluihin, Riihimäki

Kokoaikainen

Riihimäki

Haku päättyy 16.10.2022

Oletko positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva terveydenhoitoalan ammattilainen? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin kurkkaa alapuolella olevia ilmoitus! 

Etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kehitysvammaisten, autistien sekä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkotiin. 

Työnkuvaus:

Työkohde on Riihimäen keskustan tuntumassa sijaitseva erityisasumispalveluja tarjoava yksikkö. 14 paikkainen kohde tarjoaa asukkailleen virikkeellistä tehostettua palveluasumista. Tässä kohteessa unelmoidaan ja eletään oman näköistä elämää! Kohde on uusi, joten puitteet työntekoon ovat hyvät. Kyseessä on 2-vuorotyö. Kohteessa työskentelee ainoastaan yksi sairaanhoitaja. 

Tehtäviisi kohteessa kuuluu ohjaustyön lisäksi lääkehoidon ja hoitotyön asiantuntijana toimiminen. Pääset työssäsi perehdyttämään työntekijöitä sekä ottamaan vastaan lääkelupiin liittyviä näyttöjä. Toteutat ja seuraat vaativaa lääkehoitoa sekä seuraat asiakkaiden somaattista tilaa ja tunnistat oireita. Lisäksi toimit yhteyshenkilönä asiakkaan omaan lääkäriin sekä tarvittaessa päivystykseen. 

Toivomme:

Sinulla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran laillistus. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta voit myös suorittaa ne kohteessa aloituksen yhteydessä. Aiempi työkokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa pääset päivittäin toteuttamaan hyvää ja laadukasta arkea. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työhön. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. MediPower hoitaa rekrytointiprosessin alun kanssasi sutjakkaasti ja mielekkäästi. Haastattelut järjestämme etänä. Palkkaus G23. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus