Sairaanhoitaja erityisasumispalveluihin, Lohja

Kokoaikainen

Lohja

Haku päättyy 2.4.2023

Oletko positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva terveydenhoitoalan ammattilainen? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin kurkkaa alapuolella olevia ilmoitus! 

Etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kehitysvammaisten, autistien sekä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkotiin. 

Työnkuvaus:

Työkohde on Lohjalla sijaitseva erityisasumispalveluja tarjoava yksikkö. Yksikkö tarjoaa tehostettua palveluasumista ihmisille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita. Haasteet voivat johtua esimerkiksi autismikirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista. Kohde on 14 paikkainen. Tässä kohteessa unelmoidaan ja eletään oman näköistä elämää! Kohde on melko uusi, joten puitteet työntekoon ovat hyvät. Kyseessä on 2-vuorotyö. Kohteessa työskentelee ainoastaan yksi sairaanhoitaja. 

Tehtäviisi kohteessa kuuluu ohjaustyön lisäksi lääkehoidon ja hoitotyön asiantuntijana toimiminen. Pääset työssäsi perehdyttämään työntekijöitä sekä ottamaan vastaan lääkelupiin liittyviä näyttöjä. Toteutat ja seuraat vaativaa lääkehoitoa sekä seuraat asiakkaiden somaattista tilaa ja tunnistat oireita. Lisäksi toimit yhteyshenkilönä asiakkaan omaan lääkäriin sekä tarvittaessa päivystykseen. 

Toivomme:

Sinulla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran laillistus. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta voit myös suorittaa ne kohteessa aloituksen yhteydessä. Aiempi työkokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa pääset päivittäin toteuttamaan hyvää ja laadukasta arkea. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työhön. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. MediPower hoitaa rekrytointiprosessin alun kanssasi sutjakkaasti ja mielekkäästi. Haastattelut järjestämme etänä.

Palkkaus tehtävään on G23

Kaikille kevään 2023 aikana aloittaville työntekijöille maksetaan 200e rekrytointibonus, kun he aloittavat työssä! Summa maksetaan aloittaneelle työntekijälle palkkatulona aloitusviikon perjantaina. (Ehto: Työssä aloitus täytyy olla lyöty lukkoon aikavälillä 23.2.-31.3.2023).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

p. 044 740 0024

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus