Sairaanhoitaja erityisasumispalveluihin

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 31.10.2021

Oletko positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva hoitoalan ammattilainen? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin lueppa loppuun asti. Saattaa olla, että löydät itsesi kohta uudesta työpaikasta!

Etsimmekin nyt sairaanhoitajaa kehitysvammaisten, autistien sekä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkotiin. Sinun on mahdollista työllistyä tähän kohteeseen omien toiveidesi mukaan joko vakituisesti tai määräaikaiseen sijaisuuteen.

Työnkuvaus:

Työkohde on Hämeenlinnassa sijaitseva erityisasumispalveluja tarjoava yksikkö. 13 paikkainen kohde tarjoaa asukkailleen virikkeellistä tehostettua palveluasumista. Tässä kohteessa unelmoidaan ja eletään oman näköistä elämää! Kohde on melko uusi, joten puitteet työntekoon ovat hyvät. Kyseessä on arkipäivätyö. Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan asukkaille rytmiä ja ohjelmaa arkeen. Toimit lähihoitajien tukena ja apuna vuoroissa ja perehdytät uusia tekijöitä. Tämän lisäksi vastaat lääkehoidosta ja sen toteutuksesta. Samalla saat mahdollisuuden vaikuttaa koko yksikön toimintaan ja kehitykseen.

Toivomme:

Sinulta toivomme sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran laillistusta. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta voit myös suorittaa ne kohteessa aloituksen yhteydessä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, mutta tärkeintä on reipas ja iloinen asenne työtä kohtaan. 

Tarjoamme:

Tässä kohteessa pääset päivittäin toteuttamaan hyvää ja laadukasta arkea. Retkeily, ulkoilu, mökkeily ja muut ihanat aktiviteetit ovat suuri osa tätä työtä, joten työn lomassa pääset nauttimaan myös mitä mahtavimmista hetkistä luonnon helmassa tai vaikkapa erilaisia kulttuuritapahtumia katsellen. Halutessasi saat keksiä ja ideoida kohteen asukkaille erilaisia aktiviteetteja.

Tässä kohteessa hoitajia koulutetaan jatkuvasti, joten pääset kehittämään ammattitaitoasi. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen sekä koko työsuhteen ajan seuranasi on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat.

Tapauskohtaisesti työllistyt joko suoraan asiakasyrityksemme kirjoille, tai aloitat meidän MediPowerin kautta. MediPowerin tiimi on tavoitettavissasi koko työsuhteesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus