Röntgenhoitajia pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 26.6.2022

Hei, oletko vailla mielenkiintoista ja kehittävää työtä? Haemme nyt asiakkaallemme HUS Diagnostiikkakeskuksen pääkaupunkiseudun radiologian yksiköihin röntgenhoitajia vakinaisiin työsuhteisiin tai vaihtoehtoisesti halutessasi eri pituisiin sijaisuuksiin Helsinkiin, Vantaalle ja Espooseen.

Yksiköistä Uuden lastensairaalan, Töölön, Meilahden, Jorvin ja Peijaksen sairaaloiden röntgenyksiköt ovat erikoissairaanhoidon vaativia yksiköitä. Lisäksi Malmin ja Haartmanin sairaaloiden röntgenyksiköt toimivat päivystävinä röntgenyksiköinä Helsingin 24/7 röntgentutkimustarpeisiin. Näissä yksiköissä röntgenhoitajan työ on kolmivuorotyötä. Terveysasemien röntgeneitä on useita Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ja työ niissä on päivätyötä.   

Työnkuvaus:

Erikoissairaanhoidon yksiköissä tehdään natiivi-, ultraääni-, mammografia-, tietokonetomografia- ja magneettitutkimuksia mukaan lukien niihin liittyvät toimenpiteet. Meilahden angiografiayksikköön on keskitetty kuvantamisen angiografiatutkimukset ja niihin liittyvät toimenpiteet. Liikkuvan kuvantamisen yksikössä tehdään ainoastaan magneettitutkimuksia. Terveysasemien röntgenyksiköissä tehdään natiivi- ja ultraäänitutkimuksia.

Toivomme erikoissairaanhoidon yksiköissä työntekijältä natiivitutkimuksien lisäksi osaamista tietokonetomografiatutkimuksista sekä osaston toiminnan luonteesta riippuen myös magneettitutkimuksista ja toimenpideradiologiasta. Päivystävissä yksiköissä odotamme röntgenhoitajalta sitoutumista kolmivuorotyöhön. Röntgenhoitajan tehtävä terveysasemien röntgenosastoilla edellyttää vahvaa osaamista natiivitutkimuksista. Arvostamme monipuolista työkokemusta eri modaliteeteilta ja päivystysaikaisesta toiminnasta sekä itsenäistä joustavaa työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:

Työ HUS Diagnostiikkakeskuksen röntgenosastoilla tarjoaa röntgenhoitajille haasteellisen ja monipuolisen työn toimivassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä eri modaliteettien taitavaksi osaajaksi. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työsuhteen alussa ja monipuolisen työympäristön innostavassa työyhteisössä. Meillä HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana pystymme tarjoamaan hyvät mahdollisuudet urakehitykseen organisaation sisällä. 

HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Lisäksi on mahdollista saada työkokemuslisää maksimissaan 8%. HUS Diagnostiikkakeskuksessa on otettu käyttöön myös suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa kuukausiansiota.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jatkuvassa haussa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Edellytämme:

Hakijan tulee olla Valviran laillistama röntgenhoitaja. Haussa otetataan myös huomioon alan opiskelijat, joilla on suoritettuna 140 opintopistettä. Vastaava aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, rokotesuojaa koronavirusta vastaan sekä terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. 

Ilmoitathan hakemuksessa ne sairaalat ja röntgenyksiköt, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja oletko kiinnostunut vakituisista tehtävistä vai sijaisuuksista

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila 

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp) 

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus