Röntgenhoitajia keikkatyöhön ja sijaisuuksiin

Osa-aikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 29.5.2022

Hei röntgenhoitaja, oletko vailla mielenkiintoista ja kehittävää työtä? Haemme nyt röntgenhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin sekä keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle yksityiselle lääkäriasemalle. 

Työnkuvaus:

Röntgenhoitajan tehtäviin kuuluu natiivi-, kartiokeila-, mammografia-, ja ultraäänitutkimukset. Halutessasi voit tehdä keikkatyötä, jolloin saat itse päättää työvuoroistasi, myös lyhyitä sijaisuuksia on tarjolla. Työvuoroja on tarjolla pääkaupunkiseudun eri yksiköissä. Työ on 2-vuorotyötä, ja työtä tehdään arkena ja viikonloppuna.

Hakijalta edellytämme:

Työstä suoriutuminen edellyttää röntgenhoitajan (AMK) tutkintoa, sekä voimassa olevaa Valviran laillistusta. Osaamistarve on 1-2 modaliteettia. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa tiimityöskentelyä sekä kehitysmyönteisyyttä tässä jatkuvasti uudistuvassa toimintaympäristössä. Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä työskentelystä yksityisellä lääkäriasemalla katsotaan eduksi.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Asiakasyrityksemme tarjoaa röntgenhoitajille haasteellisen ja monipuolisen työn toimivassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Saat hyvän perehdytyksen sekä kannustavan ja koko ajan kehittyvän työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Me MediPowerilla haluamme antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, ja voitkin esittää meille halutessasi tuntipalkkatoiveesi. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Keikkatyöntekijöille meillä on tarjolla myös vaihtuvia palkitsemiskampanjoita ja koko työkaaresi ajan työtäsi tukee innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Laitathan hakemuksesi työhön liittyvien toiveidesi kera jo tänään, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl 

p. 040 5586793

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus