Röntgenhoitaja, Porvoo (Itä-Uusimaa)

Kokoaikainen

Porvoo

Haku päättyy 17.12.2023

Röntgenhoitaja, oletko vailla mielenkiintoista ja kehittävää työtä? Haemme nyt asiakkaallemme Porvooseen röntgenhoitajia vakinaisiin työsuhteisiin tai vaihtoehtoisesti halutessasi eri pituisiin sijaisuuksiin. Kyseessä on kolmivuorotyö.

Työnkuvaus:

Yksiköissä tehdään natiivi-, ultraääni-, mammografia-, tietokonetomografia- ja magneettitutkimuksia mukaan lukien niihin liittyvät toimenpiteet. Toivomme työntekijältä natiivitutkimuksien lisäksi osaamista tietokonetomografiatutkimuksista sekä osaston toiminnan luonteesta riippuen myös magneettitutkimuksista. Arvostamme monipuolista työkokemusta eri modaliteeteilta ja päivystysaikaisesta toiminnasta sekä itsenäistä, joustavaa työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:

Työ tarjoaa röntgenhoitajille haasteellisen ja monipuolisen työn toimivassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä eri modaliteettien taitavaksi osaajaksi. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työsuhteen alussa ja monipuolisen työympäristön innostavassa työyhteisössä.

Kohde tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri -ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden hakea vuokra-asuntoja, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy sopimuksen mukaan. Lisäksi on mahdollista saada työkokemuslisää maksimissaan 8%. Asiakaskohteessamme on otettu käyttöön myös suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa kuukausiansiota. 

Edellytämme:

Hakijan tulee olla Valviran laillistama röntgenhoitaja. Haussa otetaan huomioon myös alan opiskelijat, joilla on suoritettuna 140 opintopistettä.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi päivittäin, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 86668190

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus