Röntgenhoitaja, pääkaupunkiseutu & Uusimaa

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Lohja, Hyvinkää, Porvoo

Haku päättyy 2.4.2023

Hei, oletko vailla mielenkiintoista ja kehittävää työtä? Haemme nyt asiakkaallemme HUS Diagnostiikkakeskuksen pääkaupunkiseudun radiologian yksiköihin röntgenhoitajia vakinaisiin työsuhteisiin tai vaihtoehtoisesti halutessasi eri pituisiin sijaisuuksiin Uudellemaalle.

Osa yksiköistä on vaativan erikoissairaanhoidon yksiköitä, kuten Porvoon, Lohjan ja Hyvinkään sairaalan röntgenyksiköt. Näissä yksiköissä röntgenhoitajan työ on kolmivuorotyötä. Raaseporin sairaalan röntgenissä työ on päivätyötä ja lisäksi käytössä varallaolo. 

Ilmoitathan hakemuksessa ne sairaalat ja röntgenyksiköt, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja oletko kiinnostunut vakituisista tehtävistä vai sijaisuuksista. Suurin tarve tällä hetkellä on Jorvin, Peijaksen sekä Meilahden alueiden päivystävissä sairaaloissa.

Työnkuvaus:

Erikoissairaanhoidon yksiköissä tehdään natiivi-, ultraääni-, mammografia-, tietokonetomografia- ja magneettitutkimuksia mukaan lukien niihin liittyvät toimenpiteet. 

Toivomme erikoissairaanhoidon yksiköissä työntekijältä natiivitutkimuksien lisäksi osaamista tietokonetomografiatutkimuksista sekä osaston toiminnan luonteesta riippuen myös magneettitutkimuksista. Päivystävissä yksiköissä odotamme röntgenhoitajalta sitoutumista kolmivuorotyöhön.

Arvostamme monipuolista työkokemusta eri modaliteeteilta ja päivystysaikaisesta toiminnasta sekä itsenäistä, joustavaa työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:

Työ HUS Diagnostiikkakeskuksen röntgenosastoilla tarjoaa röntgenhoitajille haasteellisen ja monipuolisen työn toimivassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä eri modaliteettien taitavaksi osaajaksi. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työsuhteen alussa ja monipuolisen työympäristön innostavassa työyhteisössä. Meillä HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana pystymme tarjoamaan hyvät mahdollisuudet urakehitykseen organisaation sisällä. 

HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri -ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Lisäksi on mahdollista saada työkokemuslisää maksimissaan 8%. HUS Diagnostiikkakeskuksessa on otettu käyttöön myös suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa kuukausiansiota. 

Kaikille kevään 2023 aikana aloittaville työntekijöille maksetaan 200e rekrytointibonus, kun he aloittavat työssä! Summa maksetaan aloittaneelle työntekijälle palkkatulona aloitusviikon perjantaina. (Ehto: Työssä aloitus täytyy olla lyöty lukkoon aikavälillä 23.2.-31.3.2023).

Edellytämme:

Hakijan tulee olla Valviran laillistama röntgenhoitaja. Haussa otetaan huomioon myös alan opiskelijat, joilla on suoritettuna 140 opintopistettä.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi päivittäin, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp) 

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus