Röntgenhoitaja, pääkaupunkiseutu & Uusimaa

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Lohja, Hyvinkää, Porvoo

Haku päättyy 11.12.2022

Hei, oletko vailla mielenkiintoista ja kehittävää työtä? Haemme nyt asiakkaallemme HUS Diagnostiikkakeskuksen pääkaupunkiseudun radiologian yksiköihin röntgenhoitajia vakinaisiin työsuhteisiin tai vaihtoehtoisesti halutessasi eri pituisiin sijaisuuksiin Uudellemaalle.

Osa yksiköistä on vaativan erikoissairaanhoidon yksiköitä, kuten Porvoon, Lohjan ja Hyvinkään sairaalan röntgenyksiköt. Näissä yksiköissä röntgenhoitajan työ on kolmivuorotyötä. Terveysasemien röntgeneissä, joita on useita mm. Keski-, Itä- ja Länsi-Uudellamaalla työ on päivätyötä. Raaseporin sairaalan röntgenissä työ on päivätyötä ja lisäksi käytössä varallaolo. 

Ilmoitathan hakemuksessa ne sairaalat ja röntgenyksiköt, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja oletko kiinnostunut vakituisista tehtävistä vai sijaisuuksista.

Työnkuvaus:

Erikoissairaanhoidon yksiköissä tehdään natiivi-, ultraääni-, mammografia-, tietokonetomografia- ja magneettitutkimuksia mukaan lukien niihin liittyvät toimenpiteet. Terveyskeskusten röntgenyksiköissä tehdään natiivi- ja ultraäänitutkimuksia.

Toivomme erikoissairaanhoidon yksiköissä työntekijältä natiivitutkimuksien lisäksi osaamista tietokonetomografiatutkimuksista sekä osaston toiminnan luonteesta riippuen myös magneettitutkimuksista. Päivystävissä yksiköissä odotamme röntgenhoitajalta sitoutumista kolmivuorotyöhön. Röntgenhoitajan tehtävä terveysasemien röntgenosastoilla edellyttää vahvaa osaamista natiivitutkimuksista.

Arvostamme monipuolista työkokemusta eri modaliteeteilta ja päivystysaikaisesta toiminnasta sekä itsenäistä, joustavaa työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:

Työ HUS Diagnostiikkakeskuksen röntgenosastoilla tarjoaa röntgenhoitajille haasteellisen ja monipuolisen työn toimivassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä eri modaliteettien taitavaksi osaajaksi. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työsuhteen alussa ja monipuolisen työympäristön innostavassa työyhteisössä. Meillä HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana pystymme tarjoamaan hyvät mahdollisuudet urakehitykseen organisaation sisällä. 

HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri -ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Lisäksi on mahdollista saada työkokemuslisää maksimissaan 8%. HUS Diagnostiikkakeskuksessa on otettu käyttöön myös suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa kuukausiansiota. 

Edellytämme:

Hakijan tulee olla Valviran laillistama röntgenhoitaja. Haussa otetaan huomioon myös alan opiskelijat, joilla on suoritettuna 140 opintopistettä.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, rokotesuojaa koronavirusta vastaan sekä terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi päivittäin, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp) 

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus