Röntgenhoitaja Meilahteen

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 27.10.2021

Hei, oletko vailla mielenkiintoista ja kehittävää työtä? Haemme nyt kahta röntgenhoitajaa vakinaisiin työsuhteisiin  asiakkaallemme HUS Diagnostiikkakeskukseen radiologian vastuualueelle Meilahden sairaalan röntgenosastolle.  

Työn kuvaus:

Röntgenhoitajana pääset työskentelemään HUS Kuvantamisessa erikoissairaanhoidon päivystävässä yksiköissä, jossa kollegoinasi ovat ammattitaitoiset hoitoalan moniosaajat. Monipuolisessa röntgenyksikössä työskennellään TT-, natiivi-, ultraääni- ja läpivalaisututkimuksien sekä -toimenpiteiden parissa. Uudelle työntekijälle tarjoamme hyvän ja kannustavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä eri modaliteettien taitavaksi osaajaksi. Röntgenhoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme:

Työstä suoriutuminen edellyttää röntgenhoitajan (AMK) tutkintoa, sekä voimassa olevaa Valviran laillistusta. Päivystävissä yksiköissä röntgenhoitajalta edellytetään myös sitoutumista kolmivuorotyöhön. Arvostamme monipuolista työkokemusta eri modaliteeteilta ja päivystysaikaisesta toiminnasta sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tässä työssä suureksi eduksi. HUSin työntekijöiltä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Työ HUS Diagnostiikkakeskuksen röntgenosastoilla tarjoaa röntgenhoitajille haasteellisen ja monipuolisen työn toimivassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä eri modaliteettien taitavaksi osaajaksi. Lisäksi HUSin työntekijänä pääset nauttimaan useista työsuhde-eduista! HUSin työntekijänä sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia esimerkiksi terveyttä edistävistä palveluista, useista liikuntakeskuksista, työsuhdematkalipun sekä lisäksi voit kysyä myös työsuhdeasuntoja. Työntekijät tulevat rekrytoitumaan suoraan HUSin palkkalistoille.

Laitathan hakemuksesi työhön liittyvien toiveidesi kera jo tänään, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila 

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi 

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus