Röntgenhoitaja, Lappeenranta

Kokoaikainen

Lappeenranta

Haku päättyy 2.4.2023

Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista työtä? Etsimme nyt röntgenhoitajaa asiakkaallemme HUS Kuvantamisen Etelä-Karjalan tiimiin Lappeenrantaan. Asiakkaan toimista osa on uusia ja he laajentavat toimintaansa mm. magneettikuvausten osalta.

Työn kuvaus:

Pääasiassa työ sijoittuu Etelä-Karjalan keskussairaalan röntgeniin Lappeenrantaan, mutta sinun on mahdollista työskennellä myös perusterveydenhuollon röntgenissä esimerkiksi työkierrossa. Keskussairaalassa työ on perehdytyksen jälkeen kolmivuorotyötä.

Keskussairaalan röntgenissä on monipuoliset työtehtävät. Asiakaskohteellamme on käytössä laaja modaliteetti- ja tutkimusvalikoima. Kohteessa tehdään myös toimenpiteitä. Modaliteeteista käytössä on kaksi magneettia, kaksi TT-laitetta, UÄ, mammografia, angio, LPV ja hammaskuvaus sekä natiivikuvantaminen. Asiakaskohteessamme potilaat ovat eri-ikäisiä ja tulevat niin ajanvaraus- kuin päivystyslähetteellä. Kokenut röntgenhoitaja pääsee siis näyttämään taitonsa, mutta kohteessa löydetään sopiva tehtävänkuva myös vasta alkajalle tai pian valmistuvalle röntgenhoitajalle. Valmistuva hakija voi ottaa toimen vastaan valmistuttuaan, sitä ennen tehtävä täytetään sijaisuutena.

Edellytämme:

Sinun tulee olla laillistettu röntgenhoitaja. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös opiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Asiakas- ja potilastiloissa työskentelevällä tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevällä terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, halua kehittää omaa työtä, asiakaspalvelutaitoa sekä innokkuutta ottaa vastaan uusia haasteita. Asiakaslähtöisyys, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky työskennellä itsenäisesti ovat edellytyksiä työn menestykselliselle hoitamiselle.

Tarjoamme:

HUS tarjoaa monipuolisen työympäristön päivystävän sairaalan innostavassa työyhteisössä. HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana HUS pystyy tarjoamaan hyvät mahdollisuudet urakehitykseen organisaation sisällä. Työntekijöilleen HUS tarjoaa monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa sekä monia muita etuja.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Lisäksi on mahdollista saada työkokemuslisää maksimissaan 8 %. HUS Diagnostiikkakeskuksessa on otettu käyttöön myös suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa kuukausiansiota. Työntekijä tulee työllistymään suoraan HUSin palkkalistoille.

Kaikille kevään 2023 aikana aloittaville työntekijöille maksetaan 200e rekrytointibonus, kun he aloittavat työssä! Summa maksetaan aloittaneelle työntekijälle palkkatulona aloitusviikon perjantaina. (Ehto: Työssä aloitus täytyy olla lyöty lukkoon aikavälillä 23.2.-31.3.2023).

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus