Röntgenhoitaja, Kotka tai Kouvola

Kokoaikainen

Kotka, Kouvola

Haku päättyy 11.6.2023

Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista työtä Kymenlaaksosta? Haluaisitko työskennellä eturintamassa laadukkaan hoidon ja hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi? Etsimme nyt röntgenhoitajia vakituisiin työsuhteisiin asiakkaallemme HUSille Kotkaan ja Kouvolaan. Kotkassa tehtävät sijoittuvat HUS Diagnostiikan Kymenlaakson keskussairaalan röntgenyksikköön ja Kouvolassa Ratamokeskukseen. 

Työnkuvaus:

Röntgenhoitajan tehtävässä työskentelet eri ikäisten potilaiden parissa, lisäksi osallistut päivittäisen toiminnan suunnitteluun ja organisointiin. Ratamokeskuksen tutkimusvalikoima eroaa hieman Kymenlaakson keskussairaalan röntgenistä. Alla tarkemmat erittelyt.

Ratamokeskus, Kouvola: Ratamokeskuksessa työ on kaksivuorotyötä, johon sisältyy myös varallaoloa. Ratamokeskuksen röntgenissä tehdään tavanomaisten perusröntgentutkimusten lisäksi varjoainekuvauksia (tietokonetomografia), mammografiatutkimuksia ja ultraäänitutkimuksia.

Kymenlaakson Keskussairaala, Kotka: Työ on kolmivuorotyötä päivystävässä sairaalassa. Tehtäviisi voi kuulua tavanomaisten perusröntgentutkimusten lisäksi tietokonetomografiatutkimuksia (myös KKTT), magneettikuvauksia, mammografioita, angiografia-, varjoaine- ja ultraäänitutkimuksia sekä eri modaliteeteilla tehtäviä toimenpiteitä.

Edellytämme:

Sinun tulee olla laillistettu röntgenhoitaja. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös opiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Asiakas- ja potilastiloissa työskentelevällä tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevällä terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, halua kehittää omaa työtä, asiakaspalvelutaitoa sekä innokkuutta ottaa vastaan uusia haasteita. Asiakaslähtöisyys, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky työskennellä itsenäisesti ovat edellytyksiä työn menestykselliselle hoitamiselle.

Tarjoamme: 

HUS tarjoaa monipuolisen työympäristön päivystävän sairaalan innostavassa työyhteisössä. HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana HUS pystyy tarjoamaan hyvät mahdollisuudet urakehitykseen organisaation sisällä. Työntekijöilleen HUS tarjoaa monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa sekä monia muita etuja.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Lisäksi on mahdollista saada työkokemuslisää maksimissaan 8 %. HUS Diagnostiikkakeskuksessa on otettu käyttöön myös suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa kuukausiansiota. Työntekijä tulee työllistymään suoraan HUSin palkkalistoille.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus