Röntgenhoitaja

Kokoaikainen

Haku päättyy 18.10.2021

Hei, oletko vailla mielenkiintoista ja kehittävää työtä? Haemme nyt röntgenhoitajia vakinaisiin työsuhteisiin sekä eri pituisiin sijaisuuksiin asiakkaallemme HUS Diagnostiikkakeskuksen Radiologian yksiköihin. HUS Diagnostiikkakeskuksen röntgenyksiköt sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. 

Työn kuvaus:

Röntgenhoitajana pääset työskentelemään valintasi, kokemuksesi sekä kiinnostuksesi mukaan joko erikoissairaanhoidon yksiköissä tai terveyskeskuksissa. Osa yksiköistä on erittäin vaativan erikoissairaanhoidon ja osa vaativan erikoissairaanhoidon yksiköitä, näissä yksiköissä röntgenhoitajan työ on kolmivuorotyötä. Terveysasemien röntgeneissä työ on päivätyötä. Erikoissairaanhoidon yksiköissä tehdään natiivi-, ultraääni-, mammografia-, tietokonetomografia- ja magneettitutkimuksia mukaan lukien niihin liittyvät toimenpiteet. Meilahden, Töölön, Kymenlaakson keskussairaalan ja Etelä-Karjalan keskussairaalan röntgenyksiköissä tehdään edellä mainittujen tutkimusten lisäksi myös angiografiatutkimuksia ja -toimenpiteitä. Terveyskeskusten röntgenyksiköissä tehdään natiivi- ja ultraäänitutkimuksia.

Edellytämme:

Työstä suoriutuminen edellyttää röntgenhoitajan (AMK) tutkintoa, sekä voimassa olevaa Valviran laillistusta. Erikoissairaanhoidon yksiköissä työntekijältä odotetaan natiivitutkimuksien lisäksi osaamista tietokonetomografiatutkimuksista sekä osaston toiminnan luonteesta riippuen magneetti- ja angiografiatutkimuksista. Päivystävissä yksiköissä röntgenhoitajalta edellytetään myös sitoutumista kolmivuorotyöhön. Terveysasemien röntgenosastoilla hoitajalta edellytetään vahvaa osaamista natiivitutkimuksista. Arvostamme monipuolista työkokemusta eri modaliteeteilta ja päivystysaikaisesta toiminnasta sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tässä työssä suureksi eduksi. HUSin työntekijöiltä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Työ HUS Diagnostiikkakeskuksen röntgenosastoilla tarjoaa röntgenhoitajille haasteellisen ja monipuolisen työn toimivassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä eri modaliteettien taitavaksi osaajaksi. Lisäksi HUSin työntekijänä pääset nauttimaan useista työsuhde-eduista! Länsi-Uudenmaan röntgenin Lohjan ja Raaseporin sairaaloihin ja Porvoon sairaalaan on Helsingistä järjestetty ilmainen työmatkakuljetus ja HUS tukee työmatkoja työmatkasetelillä, jonka arvo on 10 €/kk. HUSin työntekijänä sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia esimerkiksi terveyttä edistävistä palveluista, useista liikuntakeskuksista, työsuhdematkalipun sekä lisäksi voit kysyä myös työsuhdeasuntoja. Työntekijät tulevat rekrytoitumaan suoraan HUSin palkkalistoille.

Laitathan hakemuksesi työhön liittyvien toiveidesi kera jo tänään, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila 

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus