Psykologi kuntoutuspalveluihin Kankaanpäähän

Kokoaikainen

Kankaanpää

Haku päättyy 11.12.2022

Haluatko päästä työskentelmään kuntoutuksen osaamiskeskukseen osaavien ammattilaisten kanssa? Etsimme psykologia kuntoutuspalveluihin Kankaanpäähän! 

Kohteen ja työn kuvaus: 

Tulisit työllistymään Kuntoutuskeskus Kankaanpäähän, jossa toteutetaan yksilöllistä kuntoutusta ja sairausryhmäkohtaisia kursseja eri ikäryhmille. Kyseessä on Suomen monipuolisin kuntoutuksen osaamiskeskus ja lisäksi tarjolla on tasokkaita hotelli- ja ravintola- sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluja. Työ on kokoaikaista päivätyötä ja aloitus olisi sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 

Ensisijaisesti tulisit toimimaan perhekuntoutuksen työryhmissä, mutta osaamisesi ja halusi mukaan voit toimia myös erilaisissa kuntoutuspalveluissa kuten aikuisten kuntoutuksen parissa. Työpäivät koostuvat yksilötapaamisista ja ryhmänohjauksista. Tämän lisäksi työpäiviin kuuluu työryhmän palavereja sekä asiakastietojärjestelmään kirjaamista. 

Oleellisena osana työnkuvaa on tiimityö: lasten perhekuntoutuksessa työskentelisit työryhmissä, jotka toteuttavat mm. ADHD- ja autisminkirjon perhekursseja ja lasten vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Tukenasi on moniammatillinen työryhmä, joka koostuu muun muassa lääkäristä, sairaanhoitajasta, sosionomista, erityisopettajasta, toimintaterapeutista, fysioterapeutista sekä lastenohjaajista. Joissakin tapauksissa myös puheterapeutti ja ravitsemusterapeutti ovat mukana toiminnassa. 

Toivomme: 

Sinulla tulisi olla laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme kuntoutusalan kokemusta, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Toivomme, että olet kiinnostunut perhekuntoutuksesta ja ADHD- tai autismi-teeman tuntemus on myös toivottavaa. Jos sinua kiinnostaa aikuisten kuntoutus niin tausta neuropsykologian parista on eduksi. 

Toivoisimme, että voisit työskennellä kokoaikaisesti, mutta tämä on neuvoteltavissa. Hyvät vuorovaikutustaidot ja myönteinen suhtautuminen työn sekä toimintamallien kehittämiseen katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme: 

Voit halutessasi työllistyä kohteeseen ensin MediPowerin kautta tai heti suoraan asiakkaan kirjoille. Tulet työskentelemään vastuullisessa yrityksessä, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan toiminnan kehittämiseen sekä kuntoutuksen tutkimus- ja kehittämistoimintaan. Pääset tekemään tiimityötä moniammatillisen työryhmän kanssa, jossa kuntoutuksen osaaminen on viety uudelle tasolle. Työstä saa erinomaista kokemusta myös tulevalle uralle sekä valmiuksia erikoistumiskoulutuksiin. Toiminta on myös hyvin koulutus- ja kehittymismyönteistä ja saat kattavan perehdytyksen toimenkuvaasi. 

Sinulla on mahdollisuus majoittua tarvittaessa kohteen hotellissa, jos käyt töissä kauempaa. On myös mahdollista sopia työaikajärjestelyistä, esimerkiksi tehdä neljä päivää viikossa töitä, pidempiä päiviä tehden. Pääset nauttimaan kohteen omassa ravintolassa ruokailusta Epassilla henkilökuntahintaan sekä saat henkilökunta-alennuksia talon tuotteista. Liikuntatilojen käyttäminen on myös mahdollista sekä saatavilla on hyvin parkkitilaa autolle. 

Työkokemuksestasi riippuen tehtävän palkkaus on 3600-4000 €/kk. Voit jättää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Rekrytointia hoitaa MediPower.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus