Psykologi kuntoutuskeskukseen, Kankaanpää

Kokoaikainen

Kankaanpää

Haku päättyy 1.10.2023

Psykologi! Haluatko päästä työskentelemään laadukkaita kuntoutuspalveluita tarjoavaan osaamiskeskukseen moniammatillisen tiimin ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa? Haemme nyt psykologia kuntoutuspalveluihin Kankaanpäähän.

Kohteen ja työn kuvaus: 

Tulisit työllistymään Kuntoutuskeskus Kankaanpäähän, jossa toteutetaan yksilöllistä kuntoutusta ja sairausryhmäkohtaisia kursseja eri ikäryhmille. Kyseessä on Suomen monipuolisin kuntoutuksen osaamiskeskus ja lisäksi tarjolla on tasokkaita hotelli- ja ravintola- sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluja. Työ on kokoaikaista päivätyötä ja aloitus olisi sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 

Ensisijaisesti tulisit toimimaan aikuisten kuntoutuksen työryhmissä, mutta osaamisesi ja halusi mukaan voit toimia myös erilaisissa kuntoutuspalveluissa kuten lasten sopeutumisvalmennuskursseilla. Työpäivät koostuvat pääasiallisesti kuntoutusryhmien ohjaamisesta ja asiakkaiden yksilötapaamisista. Tämän lisäksi työpäiviin kuuluu työryhmän palavereja sekä asiakastietojärjestelmään kirjaamista. 

Oleellisena osana työnkuvaa on tiimityö: työskentelisit työryhmissä, jotka toteuttavat mm. sairausryhmäkohtaisia kuntoutuskursseja ja moniammatillista yksilöllistä lääkinnällistä kuntoutusta. Tukenasi on moniammatillinen työryhmä, joka koostuu palvelutuotteesta riippuen muun muassa lääkäristä, fysioterapeutista, sairaanhoitajasta, psykologista, sosionomista ja toimintaterapeutista. Lisäksi tarpeen ja tilanteen mukaan puheterapeutti, ravitsemusterapeutti, uroterapeutti, seksuaaliterapeutti ja lähihoitaja voivat olla mukana toiminnassa. Kuntoutuskeskuksessa sinulla tulee olemaan myös psykologikollegoita.

Toivomme: 

Sinulla tulisi olla laillistetun psykologin pätevyys. On eduksi, jos sinulla on jo kuntoutusalan kokemusta, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Toivomme, että olet kiinnostunut terveyden edistämisestä, sairastumiseen ja hyvinvointiin liittyvästä työstä. Myös tausta neuropsykologian parista on eduksi. 

Toivoisimme, että voisit työskennellä kokoaikaisesti, mutta myös osa-aikaisuus on mahdollista. Hyvät vuorovaikutustaidot ja myönteinen suhtautuminen työn sekä toimintamallien kehittämiseen katsotaan eduksesi.

Tarjoamme: 

Voit halutessasi työllistyä suoraan asiakasorganisaatiomme kirjoille tai vaihtoehtoisesti alkuun MediPowerin kautta. Tulet työskentelemään vastuullisessa yrityksessä, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan toiminnan kehittämiseen sekä kuntoutuksen tutkimus- ja kehittämistoimintaan. Pääset tekemään tiimityötä moniammatillisen työryhmän kanssa, jossa kuntoutuksen osaaminen on viety uudelle tasolle. Työstä saa erinomaista kokemusta myös tulevalle uralle sekä valmiuksia erikoistumiskoulutuksiin. Toiminta on hyvin koulutus- ja kehittymismyönteistä ja saat kattavan perehdytyksen toimenkuvaasi. 

Jos suunnittelet, että kävisit töissä kauempaa, voit majoittua tilapäisesti kohteen hotellissa. Kankaanpäässä on myös hyvin asuntoja tarjolla. Sinun on myös mahdollista sopia työaikajärjestelyistä, esimerkiksi tehdä neljä päivää viikossa töitä, pidempiä päiviä tehden. Pääset nauttimaan kohteen omassa ravintolassa ruokailusta Epassilla henkilökuntahintaan sekä saat henkilökunta-alennuksia talon tuotteista. Liikuntatilojen käyttäminen on myös mahdollista ja autolle on hyvin parkkitilaa. 

Tehtävän sopimuspalkka on kokemuksesta riippuen 4000e/kk – 4650e/kk. Osa-aikaiselle palkkaus sovitaan erikseen kuukausipalkkaan verraten. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Rekrytointia hoitaa MediPower.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus