Perhekumppani Lohjalle

Kokoaikainen

Lohja

Haku päättyy 29.5.2022

Sykkiikö lämmin sydämesi perheiden auttamiselle? Haluatko tukea pieniä lapsia ja heidän perheitään selviytymään arjessa ja toimimaan heidän tukipilarinaan elämän vaikeina aikoina? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme empaattinen ja ammattitaitoinen sosionomi, sairaanhoitaja tai toimintaterapeutti! Haemme nimittäin nyt Perhekumppania Lohjalle vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työn aloitus olisi mahdollisimman pian.

Työnkuvaus: 

Perhekumppani® tarjoaa perheille varhaista tukea tilanteissa, joissa perhe ei aiemmin ole saanut tarvitsemiaan palveluita. Työskentelyn avulla on tarkoitus löytää erilaisten haasteiden juurisyyt ja perheen tuen tarpeet ennen ongelmien kasautumista. Perhekumppani® asettuu perheiden rinnalla kulkijaksi ja luo luottamusta. Hän selvittää syitä, jotka ovat johtaneet palveluiden toimimattomuuteen ja etsii ratkaisuja, joita perheen ja palvelujärjestelmän yhteistyönä viedään eteenpäin. Perhekumppani® auttaa Lohjalla järjestämään 4–8-vuotiaiden lasten perheiden palveluita. Työ on kokoaikatyötä joustavilla työajoilla, joihin saat itse vaikuttaa. 

Toivomme: 

Sinun tulisi olla jo valmistunut AMK-tutkinnon suorittanut Sosionomi, Sairaanhoitaja tai Toimintaterapeutti, jolla on jo kokemusta ja osaamista lapsiperheiden parissa tehtävästä tavoitteellisesta ja muutokseen tähtäävästä kehittämistyöstä. Työssä tarvitaan myös ennakkoluulotonta asennetta ja kehittämismyönteisyyttä. Tärkeimpänä taitonasi on kyky kohdata perheet ja rakentaa luottamus. Omaat hyvät ihmissuhdetaidot ja kyvyn kuunnella. Sinulla on kokemusta lapsiperhepalveluista ja/tai lastensuojelusta useamman vuoden ajalta sekä palvelujärjestelmän tuntemusta. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Oman auton käyttö on välttämätöntä työn sujuvuuden kannalta. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Asiakaskohteessa henkilöstön hyvinvointia edistetään mm. joustavilla työajoilla, lounas-, liikunta- ja hyvinvointiedulla, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella sekä mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon. Työsi tukena on esihenkilösi ja työyhteisön antama tuki sekä mahdollisuus työnohjaukseen. Perhekumppanin tehtävässä pääset kehittämään palvelua, joka todetusti kohentaa perheiden hyvinvointia ja ehkäisee tehokkaasti tulevaisuuden korjaavia palveluja! 

Hakeminen: 

Voit jättää hakemuksesi näppärän ja nopean Pikahaun kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti, mikäli koet, että tämä tehtävä puhuttelee sinua. 

Lisätiedot: 

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

p. 040 195 2209

Laitathan kyselyt tehtävästä sähköpostilla tai viestillä, kiitos! 

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus