Perhekotivanhemmat Helsinkiin

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 23.1.2022

Haaveiletko työstä, jolla todellakin on tarkoitus ja merkitys? Oletko kiinnostunut perhevanhemmuudesta?

Etsimme Helsinkiin perhekotivanhempia seitsemälle 13-18 vuotiaalle nuorelle. Perhekotivanhemmat toimivat turvallisina aikuisina, joilta nuoret saavat apua ja ohjausta jokapäiväisessä arjessaan. Myös ruoanlaitto, kaupassakäynti ja muut kotiaskareet kuuluvat perhekotivanhemman toimenkuvaan. Tarkoituksena siis on, että perhekotivanhemmat muuttavat asumaan Pohjois-Helsingissä sijaitsevaan perhekotiin. Perhekodissa on joka päivä sekä aamu- että iltavuorossa ohjaaja mukana auttamassa. 

Työ on samalla myös elämäntapa ja voi olla todella palkitsevaa. Tehtävästä maksetaan asiallinen kuukausikorvaus sekä saat täyshoitoedun. Tässä ei siis tarvitse maksaa asumisesta tai ruoasta. Perhekotivanhemmat ovat nuorten elämässä mukana jatkuvasti, lukuun ottamatta yhtä viikonloppua kuukaudesta, jolloin on vapaata. 

Vähintään toisella perhekotivanhemmalla tulisi olla tehtävään soveltuva AMK-tutkinto (esim. sosionomi) sekä vähintään kolmen vuoden kokemus lastensuojelusta. Plussaa kuitenkin on, jos jo molemmilla vanhemmilla on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista asioista. Perhekotivanhempien tulee olla aidosti kiinnostuneita luomaan turvallinen ja lämmin ilmapiiri, jossa nuorten on hyvä olla ja kasvaa. Tehtävään valittujen on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain edellyttämä rikosrekisteriote.

Kiinnostuneilta henkilöiltä toivomme yhteydenottoa joko sähköpostitse, puhelimitse tai suoraan sivujemme kautta. Kerromme mielellämme lisää työstä sekä palkkauksesta. Aloitus tässä tehtävässä on omien toiveidesi mukaan, mielellään kuitenkin jo mahdollisimman pian. 

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus