Osastolääkäri 3kk sijaisuus

Kokoaikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 5.2.2023

Lääkäri, etsitkö alkuvuodelle sijaisuutta, joka ei edellytä pitkää sitoutumisaikaa?

Haemme nimittäin ammattitaitoista osastolääkäriä Seinäjoella sijaitsevaan sairaalaan noin 3kk sijaisuuteen. Tarjolla olisi kokopäivätyö ja aloitus mahdollisimman pian. 

Työnkuvaus:

Osastolääkäri työskentelee sairaalassa 24/7 palveluissa, johon kuuluu mm. päivystys ja ensihoito. Osasto on 22-paikkainen, jossa potilaat ovat sekä terveyskeskus- että erikoissairaanhoitotasoisia. Työ pitää sisällään pääsääntöisesti potilastyötä ja hallinnollisia työtehtäviä on vain vähän.

Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 8-16 välille.

Saat kattavan perehdytyksen työhön akuuttilääkäreiltä, jotka tarvittaessa auttavat majoituksen saamisessa (tarjolla kalustettuja ja kalusteettomia vuokra-asuntoja ja soluja). 

Toivomme & Tarjoamme:

Sinun tulisi olla geriatri tai yleislääketieteen lisensiaatti ja omata hyvät valmiudet osastotyöhön. Työ on itsenäistä, joten toivomme sinulta reipasta työotetta -taustalla kuitenkin tukenasi moniammatillinen ja osaava tiimi. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja vastuullisessa tehtävässä, johon saat kattavan perehdytyksen ammattitaitoisilta kollegoilta.

MediPowerilla tukenasi on tehokas ja helposti lähestyttävä rekrytiimi koko rekrytointiprosessin ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen palkkatoiveen kera sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätietoja antaa:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus