Ohjaajia nuorisokotiin, Jyväskylä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 8.8.2022

Etsimme kolmea sosiaali- ja terveysalan ammattilaista (tai loppuvaiheen opiskelijaa) ohjaustehtäviin lastensuojelun nuorisokotiin Jyväskylään. Erityisellä osastolla on tarjolla pitkä, noin 12 kuukauden mittainen sijaisuus. Vaativalla osastolla on tarjolla vakituinen ohjaajan paikka, sekä noin 12 kuukauden mittainen sijaisuus. Lue lisää alta tästä antoisasta työmahdollisuudesta! 

Työnkuvaus:

Ohjaajan tärkeimpiä tehtäviä on toimia nuorisoikäisten lasten hoito- ja kasvatustyössä, turvata sujuvaa koulunkäyntiäluoda, sekä tukea nuoren kokonaisvaltaista kuntoutumista ja itsenäistymistä. Ohjaajan työtehtäviin kuuluu omaohjaajana työskentelyä oman nuoren kanssa, kuten nuoren asioiden ja kuntoutuksen edistämistä. Ohjaajan työssä tehdään päivittäisiä kirjauksia, sekä kuukausittaisia koosteita nuorten asioista sähköiseen asiakastietojärjestelmään. Työsi sisältää paljon ohjauksellista otetta arkitoimien parissa sekä turvallista yhdessäoloa nuorten kanssa.

Toivomme sinun viihtyvän vuorovaikutteisessa roolissa, sillä olennainen osa työtäsi on tiivis yhteistyö myös nuorten läheisten ja mahdollisten sidosryhmien kanssa.

Työ on 3-vuorotyötä ja tarjolla on täydet tunnit.  Yksikkö koostuu kahdesta osastosta ja on suunnattu nuorisoikäisille lapsille. Kohteen toimintaa ohjaa nuorten kuin myös työntekijöiden hyvinvointia tukeva tapa työskennellä!

Toivomme:

Ensisijaisesti tehtävä on toimintaterapeutille suunnattu, mutta tehtävä sopii myös sosionomille, sairaanhoitajalle, fysioterapeutille, tai yhteisöpedakogille. Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta lastensuojelusta tai vastaavista tehtävistä. Työ on pitkäjänteistä ja tavoitteellista, joten toivomme sinun olevan kärsivällinen, ymmärtäväinen ja lämminhenkinen. Ohjaajan roolissa hyvät vuorovaikutustaidot ja kuntoutuksellinen työote ovat keskiössä, sillä tavoitteena on ratkaisukeskeisesti ja vuorovaikutteisesti tukea nuorta kohti itsenäistä tulevaisuutta. Tehtävän luonteen vuoksi työssä vaaditaan myös ajokortti.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn nuorten parissa. Tässä roolissa pääset itse vaikuttamaan työarkesi sisältöön ja työtehtävien kulkuun. Yleisesti työsi on itsenäistä ja joustavaa vaihtelevan arjen ympärillä! Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, sekä esimiehen ja muun työryhmän tuen ohjaajaksi kasvamisessa.

Palkkauksesi tulee muodostumaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen pohjalta, kuitenkin työpaikkakohtaisten lisien kanssa. Vakituisessa työsuhteessa saat itsellesi kulttuuri- ja liikuntaetuja, sekä terveystalon kattavan työterveyshuollon. 

Mikäli työllistyt sijaisuuteen, MediPower on työnantajanasi. Kuuntelemme palkkatoiveesi ja tarjoamme tiimimme tuen, sekä olemme tavoitettavinasi vuoden jokaisena päivänä.

Hakuprosessi:

Laita hakemusta, mikäli koet, että tämä tehtävä voisi olla sinun juttusi! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa, kummalle osastolle haluat työllistyä, sekä oletko kiinnostunut sijaisuudesta vai vakityöstä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa, olemme erittäin nopeita vastaamaan. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR Koordinaattori Josefiina Kuusiniemi

p. 040 626 2876

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus