Ohjaajan kesätyö erityislastenkodissa, Espoo

Kokoaikainen

Espoo, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 11.6.2023

Sote-alan ammattilainen tai loppuvaiheen opiskelija! Miltä kuulostaisi aktiivinen ja vaihteleva kesätyö lasten parissa? Olisitko sinä parhaimmillasi turvallisen aikuisen roolissa, joka tukee erityistarpeisen lapsen etua? Tässä roolissa yhdistyykin toiminnallinen työ sekä mahdollisuus olla takaamassa lapsen hyvinvointia edistävä ja tasapainoinen kasvuympäristö. 

Haemme nyt ammattitaitoista sosionomia, sairaanhoitajaa tai toimintaterapeuttia kesäsijaisuuteen erityislastenkodin ohjaustehtäviin Espooseen. Tähän rooliin soveltuu myös edellä mainittujen alojen loppuvaiheen opiskelija, jolla yli 2/3 opinnoista suoritettu. Sijaisuuden kesto on 2-3kk käytettävyytesi mukaan ja työn aloitus sovitaan joustavasti. 

Työn ja kohteen kuvaus:

Kyseessä on pieni yksikkö, joka on suunnattu alle 13-vuotiaille erityislapsille. Tässä kohteessa töitä tehdään kolmessa vuorossa koko viikon akselilla ja tarjolla on täydet työtunnit 2-3 kk sijaisuuden ajalle. Pystyt kuitenkin autonomisen vuorosuunnittelun kautta vaikuttamaan omaan työkalenteriisi. Kohteen kokonaisvaltaista toimintaa ohjaa niin lapsen kuin myös työntekijöiden hyvinvointia tukeva tapa toimia!

Tässä roolissa pääset toimimaan hoito- ja kasvatustyön ytimessä. Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista sekä kokonaisvaltaista kuntoutumista. Työsi sisältää paljon ohjauksellista otetta arkitoimien parissa sekä yhdessäoloa lasten kanssa. Erityislasten kanssa arjessa huomioidaan myös yksilölliset tarpeet ja vahvistetaan arkirutiineja. Työ on pitkäjänteistä ja tavoitteellista, kohti lapsen kasvua ja kehitystä tukevaa tasapainoista arkea. Ohjaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin lasten, kuin myös heidän läheistensä sekä muiden mahdollisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme että viihdyt vuorovaikutteisessa roolissa. 

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sote-alan AMK-tutkintoa (sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti) tai alan opintoja (yli 2/3 opinnoista suoritettu). Aiempi kokemus lastensuojelun tehtävistä ja erityisesti sijaishuollosta on hyvin toivottavaa, mutta ei täysin pakollista. Kokemus erityislasten kasvatuksesta ja kuntoutuksesta on myös eduksi. Kiinnostus, asenne ja motivaatio kuitenkin ratkaisee. Ohjaajan roolissa hyvät vuorovaikutustaidot ja ratkaisukeskeinen työote ovat keskiössä. 

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn lasten parissa. Saat hyvän perehdytyksen kohteeseen ja tukena perehdytyksessä toimii sähköinen oppimisympäristö. Yksikön henkilökunnalle on tarjolla monipuolinen koulutuskokonaisuus. Saat myös jatkuvan esimiehen ja muun tiimin tuen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhteesi muista eduista kuulet lisää haastattelussa!

Työ on 3-vuorotyötä. Työvuorosuunnittelussa noudatetaan lista-autonomian periaatteita, eli työntekijä pääsee itse merkittävästi vaikuttamaan oman työelämän ja arjen yhteensovittamiseen. Esimerkkinä: Kolmen viikon listassa aamuja on yleensä noin 4-5, iltoja 7-8 ja yövuoroja 1-3. Vuoroihin on kuitenkin mahdollista itse vaikuttaa, jonka myötä työntekijäkohtaista vaihtelua on.

Tehtävässä peruspalkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan tesin palkkaluokan G24 mukainen, eli valmistunut ammattilainen sijoittuu kokemusvuosien mukaan 2475,09-2814,82e/kk välille. Tähän päälle tulee vaativan työn lisä ja lisäksi kokemuksesta ja osaamisesta voidaan palkita vielä erikseen, josta muodostuu tehtäväkohtainen lisä. Lisäksi yks. sos. tes. mukaiset vuorolisät tulevat tietenkin palkkaan päälle. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän sivujemme helpon pikahakemuksen jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala 
p. 044 740 0024
miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus