Ohjaajan kesäsijaisuus, Nurmijärvi

Osa-aikainen

Nurmijärvi

Haku päättyy 2.6.2024

Lähihoitaja! Nyt olisi tarjolla mielenkiintoinen sijaisuus Nurmijärvellä.

Haemme lähihoitajaa, sairaanhoitajaa tai sosionomia määräaikaiseen sijaisuuteen alkaen mahdollisimman pian ja kesto olisi 31.8.2024 asti. Tarjolla on kokoaikainen 2-vuorotyö.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on moderni, vuonna 2018 avautunut kehitysvammaisten palvelukoti. Kohde tarjoaa asukkailleen tehostettua palveluasumista sekä yksilöllistä tukea arkielämään. Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 5 tuetun asumisen paikkaa.

Pääset työskentelemään sekä hoidollisten että ohjauksellisten tehtävien parissa. Tuet tärkeällä työlläsi asukkaiden toimintakykyä ja omatoimisuutta. 

Odotamme:

Rooliin soveltuu valmistunut lähihoitaja, sosionomi tai sairaanhoitaja. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija (lähihoidon opiskelija vähintään 120 osp suoritettuna ja AMK-tutkinnoissa vähintään 140 op suoritettuna). Toivomme, että sinulta löytyy vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisellä ja ohjauksellisella työotteella. Toivomme, että sinulla olisi voimassa olevat lääkeluvat, mutta voit suorittaa lääkeluvat myös aloituksen yhteydessä.

Tarjoamme:

Yksikkö on pieni ja rauhallinen, jossa työn saa tehdä kiireettömästi ja asiakkaisiin todella panostaen. Pääset myös kehittämään ykiskön arkirutiineja ideoinninkautta ja omaa osaamistasi ohjaustyön saralla. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. 

Palkkaus sijaisuudessa valmistuneelle lähihoitajalle 16,50e/h, sairaanhoitajalle 21 e/h ja sosionomille 19 e/h (päälle 9% lomakorvaus ja vuorolisät). Opiskelijan palkkaus katsotaan opintojen ja kokemuksen mukaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme. Sinun tarvitsee jättää vain nimesi ja yhteystietosi! Käsittelemme hakemuksia aina arkisin, ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Jenna Kärki
jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 101794439

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus