Ohjaajan 2kk sijaisuus Reisjärvellä

Kokoaikainen

Reisjärvi

Haku päättyy 28.7.2024

Miltäs kuulostaisi työ, jossa voisit aloittaa heti, missä palkkaus on kohdillaan ja tehtävään soveltuu joko lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi? Jatkahan lukemista, jos herättelimme kiinnostuksesi! 

Haemme nyt joko valmistunutta lähihoitajaa, sairaanhoitajaa tai sosionomia määräaikaiseen noin 2kk pituiseen sijaisuuteen Reisjärvelle! Työn aloitus on mahdollisuuksien mukaan heti ja työtä on tarjolla aina elokuun 2024 loppuun saakka.  Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla ja toivomme, että voisit tehdä töitä kokoaikaisena, mutta myös osa-aikaisuus onnistuu, jotta pääset nauttimaan samalla myös Suomen kesäpäivistä. Kohde tarjoaa monipuolisia asumispalveluita kehitysvammaisille asiakkaille Reisjärvellä. Kohteessa on yhdeksän asuntoa enemmän hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville sekä rivitalo, jossa on kymmenen yksiötä itsenäisempään asumiseen. 

Mitä sinun työpäivääsi sitten kuuluu? Tulet muun muassa työskentelemään näiden työtehtävien saralla:

  • Toimit luotettavana ohjaajana kohteen kehitysvammaisille asiakkaille 
  • Tuet tiimin toimintaa omalla ammattitaidollasi 
  • Teet yhteistyötä asiakkaiden sidosryhmien kanssa 
  • Osallistut aktiivisesti päivätoiminnan toteuttamiseen
  • Toteutat tarvittaessa lääkehoitoa yksikössä 

Me emme etsi superihmistä, vaan henkilöä, jolla on aito kiinnostus toimia kehitysvammaisten parissa ja olla heille arjessa turvallinen ja luotettava ohjaaja, joka välittää ja tukee. Jotta voit työllistyä tehtävään, tulisi sinun olla joko valmistunut lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi, jolla on Valviran rekisteri. Aiempi kokemus vastaavista töistä ei ole ehdotonta, mutta ymmärrys työn luonteesta sekä ammatillinen ja itsenäinen työote ovat ehdottomasti hyödyksi! Lääkeluvat ovat ehdottomasti eduksesi, mutta eivät täysin pakolliset. 

Nyt mietit ehkä tässä kohtaa, että kuulostaa hyvältä, mutta entäs palkkaus? Lähihoitajana palkkauksesi tulisi olemaan 18e/h + 9% lomakorvaus, sairaanhoitajana 25e/h + 9% lomakorvaus ja sosionomina 23e/h +9% lomakorvaus. Perus tuntipalkan päälle tulee vielä yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät. 

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja haluamme tavata sinut mahdollisimman pian näppärän etähaastattelun merkeissä! Toimimme myös apunasi ja tukenasi koko prosessin ajan, joten sinun ei tarvitse kuin nostaa jalat pöydälle ja odotella, että hoidamme kaiken puolestasi. Jätä siis meille hakemus jo tänään, niin päästään juttelemaan työstä tarkemmin. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, kun sopiva henkilö löytyy! 

Mikäli jokin asia jäi vielä mietityttämään, niin lisätietoja saat sähköpostilla HR-konsultiltamme Sanni Heikkilältä arkisin osoitteesta: sanni.heikkila@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 108107139

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus