Ohjaaja sijaisuuteen (3kk), Mikkeli

Kokoaikainen

Mikkeli

Haku päättyy 23.6.2024

Ohjaaja! Löytyykö sinulta kuntoutuksellista työotetta sekä mielenkiintoa päästä kehittämään osaamistasi vammaistyön parissa? Nappaa tästä itsellesi mielenkiintoinen kesäsijaisuus kesä-elokuulle!

Haemme lääkeluvallista lähihoitajaa, sosionomia tai sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen kesä-elokuulle. Tarjolla on täydet työtunnit ja kyseessä on 2-vuorotyö koko viikon akselilla. Sijaisuuden aloitus ja lopetusajankohdissa on joustoa ja myös osa-aikaisuudesta voidaan neuvotella!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on juuri toimintansa käynnistellyt vammaisten ja vaikeavammaisten palveluyksikkö, jossa eletään oman näköistä arkea. Asukkaiden toiminnallisuus vaihtelee, mutta yksikön tavoitteena on tarjota toimintakykyä ylläpitävää virikkeellistä arkea asukkailleen. Kohteessa on 15 asukaspaikkaa ja hoitotyötä tukevat toiminnalliset tilat. Asukkaiden arjen turvana on hoitotiimi, joka vastaa turvallisen arjen ylläpidosta.  

Lähihoitajan työtehtäviin kohteessa kuuluu arjen tuki, viriketoiminta, perushoiva sekä lääkehoito. Pääset siis työskentelemään sekä hoidollisten että ohjauksellisten tehtävien parissa. Tuet tärkeällä työlläsi asukkaiden toimintakykyä ja omatoimisuutta. 

Odotamme:

Rooliin soveltuu valmistunut lääkeluvallinen lähihoitaja, sosionomi tai sairaanhoitaja. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Toivomme, että sinulta löytyy vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisellä ja ohjauksellisella työotteella. 

Tarjoamme:

Yksikkö on pieni ja rauhallinen, jossa työn saa tehdä asiakkaisiin  panostaen. Pääset myös kehittämään ykiskön arkirutiineja ideoinninkautta ja omaa osaamistasi ohjaustyön saralla. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. 

Palkkaus sijaisuudessa valmistuneelle lähihoitajalle 16,50 e/h, sosionomille 19 e/h ja sairaanhoitajalle 21 e/h. Opiskelijan palkkaus katsotaan opintojen ja kokemuksen mukaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme. Sinun tarvitsee jättää vain nimesi ja yhteystietosi! Käsittelemme hakemuksia aina arkisin, ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala
MediPower Oy
p. 044 740 0024
miia.kulmala@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 103688669

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus