Ohjaaja lastensuojeluun, Nokia

Kokoaikainen

Nokia

Haku päättyy 25.2.2024

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Mikäli lasten ja nuorten parissa työskentely on lähellä sydäntäsi, olet ehkä etsimämme henkilö.

Haemme nyt ohjaajaa 6 kuukauden sijaisuuteen (maaliskuu-elokuu 2024) lastensuojelun sijaishuollon yksikköön Nokian Kankaantaakse. Voit olla esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, toimintaterapeutti, fysioterapeutti, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Haussa huomioidaan myös lähihoitajat.

Työnkuvaus:

Yksikkö, johon haemme työntekijää tarjoaa sijaishuollon erityistasoista palvelua seitsemälle 12-17 -vuotiaalle nuorelle. Samassa toimintaympäristössä on neljä sijaishuollon yksikköä, joista jokaisessa on tilaa seitsemälle lapselle. Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista, sekä tukea lapsia tavoitteellisesti kohti itsenäistä elämää. Yksikkö on muutama vuosi sitten auennut ja toimitilat ovat raikkaat sekä työympäristö on viihtyisä.

Tässä tehtävässä toimit luotettavana omaohjaajana sekä olet kasvatusvastuullinen aikuinen. Työtehtäviisi kuuluu myös yhteistyö nuoren verkoston kanssa ja aktiivinen osallistuminen kehittämistyöhön sekä oman tiimisi hoitotyön laadun arviointiin ja raportointiin. Lisäksi pääset tuomaan oman osaamisesi koko työryhmän käyttöön. 

Työsuhde alkaa maaliskuussa ja kestää elokuun 2024 loppuun asti. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme:

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan korkeakoulututkintoa (sosionomi, sairaanhoitaja, yhteisöpedagogi, kuntoutuksenohjaaja, toimintaterapeutti tai fysioterapeutti). Otamme haussa huomioon myös perustason sosiaali- terveysalan tutkinnon suorittaneet. Työsuhde on kuuden kuukauden opintovapaan sijaisuus ja työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Aiempi kokemus sijaishuollon ja lastensuojelun kentältä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on aito kiinnostus alaa ja uuden oppimista kohtaan.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 505/2002. 

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille ja näin ollen saat käyttöösi heidän monipuoliset työsuhde-edut. Saat mm. kattavan työterveyshuollon, laajan terveysvakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun käyttöösi. Lisäksi asiakkaallamme on TAMKin kanssa yhteistyö, jonka kautta on mahdollista suorittaa laajoja ja laadukkaita koulutuksia, kuten Nepsy-valmentajan koulutus sekä lasten ja nuorten kanssa tehtävä mielenterveystyökoulutus. Asiakaskohteemme panostaakin erityisen paljon kehittämiseen ja digitaalisuuteen sekä arjen hyvään meininkiin. Asiakaskohteeseemme pääsee liikkumaan helposti julkisilla kulkuvälineillä, ja autollisille kohteessa on tarjolla ilmainen lämpöpistokkeellinen parkkipaikka.

Palkkaus tehtävässä on AMK tutkinnon suorittaneille yks. sos. tes palkkaluokan G23 (2557,85e-2843,37e) ja perustason sosiaali- ja terveysalan tutkintolaisille G21 (2360,94e – 2665,55e) mukainen. Lisäksi tämän päälle on mahdollista saada tehtäväkohtainen/henkilökohtainen lisä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme etähaastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Rekrytointia hoitaa MediPower.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 95438648

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus