Ohjaaja lastensuojelutyöhön, Nokia

Kokoaikainen

Nokia

Haku päättyy 31.3.2023

Sosiaali- & terveysalan ammattilainen! Mikäli lasten ja nuorten parissa työskentely on lähellä sydäntäsi, olet ehkä etsimämme henkilö. Haemme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen uuteen lastensuojelun sijaishuollon yksikköön Nokian Kankaantaakse. Voit olla esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus:

Yksikkö johon haemme työntekijää tarjoaa sijaishuollon erityistasoista palvelua seitsemälle 12-17 -vuotiaalle nuorelle. Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista, sekä tukea lapsia tavoitteellisesti kohti itsenäistä elämää. Yksikkö on juuri auennut ja pääsetkin täten mukaan kehittämään uuden yksikön toimintaa. Toimitilat ovat raikkaat ja uudet, ja työympäristö on viihtyisä.

Tässä tehtävässä toimit luotettavana omaohjaajana sekä olet kasvatusvastuullinen aikuinen. Työtehtäviisi kuuluu myös yhteistyö nuoren verkoston kanssa ja aktiivinen osallistuminen kehittämistyöhön sekä oman tiimisi hoitotyön laadun arviointiin ja raportointiin. Lisäksi pääset tuomaan oman osaamisesi koko työryhmän käyttöön. Lääkehoito kuuluu työhön.

Työ on 3-vuorotyötä iltapainotteisesti. Työarki rakentuu pääasiallisesti siten, että sinulla on lähtökohtaisesti 3 viikon työvuorolistassa 14 vuoroa joista 10 on iltoja, 2 aamuja ja 2 öitä. Vuoroista voi neuvotella, mutta perusrunko rakentuu tällä kaavalla.

Edellytämme:

Edellytämme sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja) sekä Valviran nimikesuojausta/-laillistusta.

Työ edellyttää voimassa olevia lääkelupia (LOVe tai ProEdu). Mikäli sinulla ei ole lääkeluvat voimassa, voit suorittaa ne heti työn aloituksen yhteydessä. Sinulla olisi lisäksi hyvä olla suoritettuna hätäensiapukurssi sekä hygieniapassi, mutta nämäkin voit suorittaa myöhemmin työllistyessä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Aiempi kokemus sijaishuollon ja lastensuojelun kentältä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on aito kiinnostus alaa ja uuden oppimista kohtaan.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 505/2002. 

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille ja näin ollen saat käyttöösi heidän monipuoliset työsuhde-edut. Saat mm. kattavan työterveyshuollon, laajan terveysvakuutuksen sekä ePassin. Lisäksi asiakkaallamme on TAMKin kanssa yhteistyö, jonka kautta on mahdollista suorittaa laajoja ja laadukkaita koulutuksia. Asiakaskohteemme panostaakin erityisen paljon kehittämiseen ja digitaalisuuteen sekä arjen hyvään meininkiin. Asiakaskohteeseemme pääsee liikkumaan helposti julkisilla kulkuvälineillä, ja autollisille kohteessa on tarjolla ilmainen lämpöpistokkeellinen parkkipaikka.

Palkkaus tehtävässä on yks. sos. tes mukainen G23. Lisäksi tämän päälle on mahdollista saada tehtäväkohtainen/henkilökohtainen lisä.

Kaikille kevään 2023 aikana aloittaville työntekijöille maksetaan 200e rekrytointibonus, kun he aloittavat työssä! Summa maksetaan aloittaneelle työntekijälle palkkatulona aloitusviikon perjantaina. (Ehto: Työssä aloitus täytyy olla lyöty lukkoon aikavälillä 23.2.-31.3.2023).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme etähaastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Rekrytointia hoitaa MediPower.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus