Ohjaaja lastensuojelutyöhön, Nokia

Kokoaikainen

Nokia

Haku päättyy 11.12.2022

Sosiaali- & terveysalan ammattilainen! Mikäli lasten ja nuorten parissa työskentely on lähellä sydäntäsi, olet ehkä etsimämme henkilö. Haemme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen lastensuojelun sijaishuollon yksikköön Nokian Kankaantaakse. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus:

Yksikkö johon haemme työntekijää tarjoaa sijaishuollon erityistasoista palvelua 12-17 -vuotiaille lapsille. Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista, sekä tukea lapsia tavoitteellisesti kohti itsenäistä elämää. Toimitilat ovat raikkaat ja uudet, ja työympäristö on viihtyisä.

Tässä tehtävässä toimit luotettavana omaohjaajana sekä olet kasvatusvastuullinen aikuinen. Työtehtäviisi kuuluu myös yhteistyö nuoren verkoston kanssa ja aktiivinen osallistuminen kehittämistyöhön sekä oman tiimisi hoitotyön laadun arviointiin ja raportointiin. Lisäksi pääset tuomaan oman osaamisesi koko työryhmän käyttöön. Lääkehoito kuuluu työhön.

Työ on 3-vuorotyötä iltapainotteisesti. Työarki rakentuu siten, että sinulla on lähtökohtaisesti 3 viikon työvuorolistassa 14 vuoroa joista 10 on iltoja, 2 aamuja ja 2 öitä. Vuoroista voi neuvotella, mutta perusrunko rakentuu tällä kaavalla.

Edellytämme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää joko sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai sosiaali-/terveydenhuoltoalan AMK-tutkintoa (sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti, yhteisöpedagogi, kuntoutuksen ohjaaja, tai fysioterapeutti) sekä Valviran nimikelaillistusta. Edellytämme n. 2 vuoden kokemusta sijaishuollon tehtävistä.

Työ edellyttää voimassa olevia lääkelupia (LOVe tai ProEdu). Mikäli sinulla ei ole lääkeluvat voimassa, voit suorittaa ne heti työn aloituksen yhteydessä. Sinulla olisi lisäksi hyvä olla suoritettuna hätäensiapukurssi sekä hygieniapassi, mutta nämäkin voit suorittaa myöhemmin työllistyessä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ja itsenäistä työotetta. Sinulla tulisi olla kyky arvioida sekä kehittää omaa työtäsi. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 505/2002. 

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille ja näin ollen saat käyttöösi heidän monipuoliset työsuhde-edut. Saat mm. kattavan työterveyshuollon, laajan terveysvakuutuksen sekä ePassin. Lisäksi asiakkaallamme on TAMKin kanssa yhteistyö, jonka kautta on mahdollista suorittaa laajoja ja laadukkaita koulutuksia. Asiakaskohteemme panostaakin erityisen paljon kehittämiseen ja digitaalisuuteen sekä arjen hyvään meininkiin. Asiakaskohteeseemme pääsee liikkumaan helposti julkisilla kulkuvälineillä, ja autollisille kohteessa on tarjolla ilmainen lämpöpistokkeellinen parkkipaikka.

Palkkaus tehtävässä on perustason koulutuksen käyneelle yks. sos. tes mukainen G21, ja AMK-koulutuksen suorittaneelle G23. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme etähaastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Rekrytointia hoitaa MediPower.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus