Ohjaaja erityislastenkotiin, Espoo

Kokoaikainen

Espoo, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 5.2.2023

Sote-alan ammattilainen! Miltä kuulostaisi aktiivinen ja vaihteleva työ lasten parissa? Olisitko sinä parhaimmillasi turvallisen aikuisen roolissa, joka tukee erityistarpeisen lapsen etua? Tässä roolissa yhdistyykin toiminnallinen työ sekä mahdollisuus olla takaamassa lapsen hyvinvointia edistävä ja tasapainoinen kasvuympäristö. 

Haemme nyt ammattitaitoista sosionomia, sairaanhoitajaa tai toimintaterapeuttia erityislastenkodin ohjaustehtäviin Espooseen. Kyseessä on pieni yksikkö, joka on suunnattu alle 13-vuotiaille erityislapsille. Tavoitteenamme on löytää työntekijä, joka viihtyisi kohteessa pidempään ja tarjolla onkin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhde, täysillä työtunneilla. Töitä tehdään kolmessa vuorossa koko viikon akselilla ja aloitus on joustavasti sovittavissa. Kohteen kokonaisvaltaista toimintaa ohjaa niin lapsen kuin myös työntekijöiden hyvinvointia tukeva tapa toimia!

Työnkuvaus:

Tässä roolissa pääset toimimaan hoito- ja kasvatustyön ytimessä. Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista sekä kokonaisvaltaista kuntoutumista. Työsi sisältää paljon ohjauksellista otetta arkitoimien parissa sekä yhdessäoloa lasten kanssa. Erityislasten kanssa arjessa huomioidaan myös yksilölliset tarpeet ja vahvistetaan arkirutiineja. Työ on pitkäjänteistä ja tavoitteellista, kohti lapsen kasvua ja kehitystä tukevaa tasapainoista arkea. Ohjaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin lasten, kuin myös heidän läheistensä sekä muiden mahdollisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme että viihdyt vuorovaikutteisessa roolissa. 

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sote-alan AMK-tutkintoa (sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti). Aiempi kokemus lastensuojelun tehtävistä ja erityisesti sijaishuollosta on hyvin toivottavaa, mutta ei täysin pakollista. Kokemus erityislasten kasvatuksesta ja kuntoutuksesta on myös eduksi. Kiinnostus, asenne ja motivaatio kuitenkin ratkaisee. Ohjaajan roolissa hyvät vuorovaikutustaidot ja ratkaisukeskeinen työote ovat keskiössä. 

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn lasten parissa. Saat hyvän perehdytyksen kohteeseen ja tukena perehdytyksessä toimii sähköinen oppimisympäristö. Yksikön henkilökunnalle on tarjolla monipuolinen koulutuskokonaisuus. Saat myös jatkuvan esimiehen ja muun tiimin tuen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhteesi aikana käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan vakuutus. Työntekijöille tarjotaan vuosittain liikunta- ja hyvinvointietu, joista saat vapaa-ajallasi nauttia. 

Palkkauksesi tulee muodostumaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen pohjalta, kuitenkin työpaikkakohtaisten lisien kanssa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus