Näytteenkäsittelijä lääketutkimukseen

Osa-aikainen

Turku

Haku päättyy 11.6.2023

Hohoi, sinä näytteenkäsittelijä, joka etsit kesälle pientä lisätienestiä vaikka toisen työn tai opiskelujen oheen! Nyt olisi tuhannen taalan paikka opetella uutta ja saada siitä vielä pientä lompakontäytettä kesän rientoihin! Etsimme joko laboratoriohoitajaa tai bioanalyytikkoa osa-aikaiseen työhön asiakkaallemme Turkuun. Vastaavasti voit myös olla sairaanhoitaja, jolta luonnistuu näytteenotto ja -käsittely. Jatkahan lukemista, jos kutkuttelimme mielenkiintoasi!

Työn ja tehtävän kuvaus: 

Työ pitää sisällään verinäytteenottoja ja erottelua, mutta tämän lisäksi myös valkosolujen eristys, laskenta ja laimennos sekä erikseen sytokiini aktiivisuus näytteiden viljely kuuluvat työnkuvaasi. Työ on määräaikainen sijaisuus alkaen mahdollisimman pian ja työ voi jatkua myös syksyyn, mikäli olet kiinnostunut pidemmästä sijaisuudesta. Pääasiallinen tarve tekijälle on kuitenkin kesäajalle. Työvuorot ovat n. 2-6h pitkiä ja sijoittuvat päiväsaikaan. Vuoroja on muutaman kerran viikossa. Vuorot sovitaan aina hyvissä ajoin, joten ne on helppo sovittaa muiden töiden tai menojen oheen. 

Tehtävään vaaditaan: 

Sinun tulisi olla joko valmistunut laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko, mutta myös valmistuneet sairaanhoitajat, joilta löytyy aiempaa kokemusta näytteiden käsittelystä ja aseptisesta työskentelystä otetaan huomioon. Kaikilta nimikkeiltä vaaditaan Valviran rekisteröintiä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta työn aloituksen yhteydessä on kattava perehdytys, jonka päämateriaali on englanniksi. Suhteellisen hyvä englannin kielen taito tulee siis löytyä ja alan tekstiä tulee kyetä lukemaan ja omaksumaan englannin kielellä. Tehtävä ei edellytä voimassa olevia lääkelupia. 

Tarjoamme: 

Tehtävä tarjoaa loistavan tilaisuuden oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan. Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja tarjoamme tehtävästä kokemuksesi mukaan palkkauksen 18-20e/h. Kohteessa on käytössä Kemian toimihenkilöiden työehtosopimus.  Koko työsuhteesi ajan tukenasi on osaava ja helposti tavoitettavissa oleva HR-tiimimme! Maksamme sinulle palkan aina 2 viikon välein, joten et joudu odottelemaan pitkään palkkapäivää.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus sivuillamme jo tänään ja kerro hieman työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot:

 HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus