Lastensuojelun keikkatöitä, Pirkanmaa

Osa-aikainen

Nokia

Haku päättyy 26.6.2022

Sairaanhoitaja, fysioterapeutti, kuntoutuksenohjaaja tai lastensuojelutyöstä kokemusta omaava lähihoitaja! Onko lasten ja nuorten parissa työskentely lähellä sydäntäsi? Kiinnostaako sinua keikkaluontoinen työ? Mikäli vastasit kyllä, niin luepas loppuun saakka! Etsimme nyt lastensuojelutyön ammattilaisia keikkatöihin Pirkanmaalle sijaishuollon yksiköihin. 

Työnkuvaus:

Kohteet ovat pääsääntöisesti seitsemän paikkaisia lastenkoteja, joissa lapset ovat iältään 12-17 -vuotiaita. Lastenkodit sijaitsevat Nokialla, Kankaantakana, Kangasalla sekä Tampereella ja ne sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kohteisiin pääsee liikkumaan julkisilla kulkuvälineillä, sekä kohteissa on myös hyvin parkkitilaa ja ilmainen parkki. Lastensuojelun sijaishuollon tavoitteena on tukea lapsen turvallisen arjen toteutumista, sekä tukea lapsia tavoitteellisesti kohti itsenäistä elämää. 

Työtehtäviisi kuuluu mm. ohjaus- ja kasvatustyötä sekä yhteistyötä nuoren verkoston kanssa. Työ on 3-vuorotyötä.

Toivomme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan, lähihoitajan, fysioterapeutin tai kuntoutuksenohjaajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Lisäksi toivomme, että sinulla olisi voimassa olevat lääkeluvat (LOVe tai ProEdu). Mikäli sinulla ei ole lääkelupia, on ne mahdollista suorittaa asiakaskohteessamme alennettuun hintaan. Sinulla olisi hyvä olla suoritettuna hätäensiapukurssi sekä hygieniapassi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ja itsenäistä työotetta. 

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta lastensuojelun/sijaishuollon tehtävistä. HUOM: Nokian Kankaantaan yksikössä työskentelystä kiinnostuneilta vaaditaan väh. 2 vuotta sijaishuollon kokemusta.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 505/2002. 

Tarjoamme:

Työllistyt keikkatyöhön meidän MediPowerin kautta. Keikkailu on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkanmaksu on kahden viikon välein.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi

 

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus