Laitoshuollon esihenkilö, Kauniainen

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 29.5.2022

Oletko laitoshuollon ammattilainen, jolta löytyy alan tietotaitoa sekä kykyä pitää langat käsissä muuttuvissa tilanteissa. Me haemme asiakkaallemme laitoshuollon esihenkilöä määräaikaiseen sijaisuuteen 31.12.2022 saakkaa. Sijaisuuden aloitus on mahdollisimman pian. Työkohteena on ikäihmisten palveluasumisen yksikkö sekä palvelukeskus, joten tulet vastaamaan pienen tiimin toiminnan organisoinnista. Toivomme, että hakijalta löytyvät hyvät esimiestaidot ja alan kokemuspohjaa. Oma-aloitteinen ja aktiivinen ote edesauttavat roolissa menestymistä, sillä työssäsi tulee olemaan itsenäistä päätöksentekoa ja vetovastuuta. Sijaisuuden ajan sinulle on tarjolla täydet työtunnit ja kyseessä on pääasiallisesti arkipäivätyö! 

Työnkuvaus:

Laitoshuollon esihenkilönä toimit olennaisena linkkinä henkilöstön ja laadukkaan työn lopputuloksen välillä.  Työnkuvaan kuuluu kohteen siivoustyön organisointi, työvuorojen laatiminen, sijaisten hankkiminen sekä mahdolliset tarviketilaukset. Tulet olemaan tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi kanssa ja huolehdit että työnteon puitteet ovat kohdillaan sekä työssä onnistuminen on mahdollista. Ohjeistat tiimiä tarpeen vaatiessa puhdistuspalvelujen perustyövälineiden ja siivouskoneiden käytössä. Palveluasumisen ja -keskuksen kohteen perussiivouksesta vastaa kokenut tiimi, jota pääset luotsaamaan.

Työ on arkityötä maanantaista perjantaihin ja viikonloput sekä pyhät ovat pääsääntöisesti vapaat.

Toivomme:

Toivomme, että sinulta löytyisi esimies tai tiiminvetäjä kokemusta sekä itseohjautuva työote. Hallitaksesi työkentän ja käytännön työn organisoinnin, tulisi sinulta löytyä myös puhtaanapidon tai laitoshuollon laajempi koulutus. Työhön kuuluu olennaisesti päivittäinen kommunikointi oman tiimin, palvelutalon asukkaiden ja muun henkilökunnan kanssa – tämän vuoksi myös sosiaalisuus ja  hyvät vuorovaikutustaidot ovat hyödyllisiä tässä työssä.

Tarjoamme:

Sijaisuus tarjoaa sinulle vastuullisen roolin vaihtelevilla tehtävillä. Pääset vaikuttamaan kohteen laitossiivouksen toimiviaan kokonaisuuteen ja samalla vahvistat yksikön terveysturvallisuutta sekä asiakkaiden viihtyvyyttä yksikössä. Työtä tehdään yhdessä kiinteässä kohteessa ja pääset itse vaikuttamaan työviikkojesi sisältöön. Saat työn aloittaessasi hyvän perehdytyksen sekä mukavan tiimin ympärillesi.

Tulet työllistymään suoraan asiakaskohteen kirjoille, jolloin saat käyttöösi myös kohteen työsuhde-edut. Näitä ovat mm. ePassi ja työmatkaetuus. Palkkauksesi tulee olemaan KVTES mukainen. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi ja CV:n WhatsAppilla numeroon 044 740 0024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. 

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus