Lähihoitajille keikkatöitä ja kesätyö, Pori

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 29.5.2022

Porin lähihoitajat hoi! Haemme nyt asiakasorganisaatiollemme lähihoitajia työskentelemään Porin seudulla kotihoidon tehtävissä. Kevään aikana tarjolla on keikkatyötä, ja kesälle 2022 täysituntinen tai halutessasi osa-aikainen kesätyö! Jos sinua innostaa itsenäinen ja liikkuva työ, niin tämä ilmoitus kannattaa lukea loppuun!

Työnkuvaus:

Lähihoitajan työ tapahtuu kotihoidon tiimissä Porin alueella. Asiakkaat ovat pääasiassa kotonaan asuvia ikäihmisiä.

Lähihoitajan työhön kuuluu päivän aikana suunnitelmasta riippuen erinäinen määrä käyntejä kotihoidon piirissä olevien asukkaiden luona, jotka ovat pääasiassa ikäihmisiä. Työnkuvaan kuuluu hoitotyön toteuttaminen itsenäisesti asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Työtehtäviin voi tarkemmin kuulua mm. lääkehoitoa, syöttämistä, suihkutuksia, perushoidollisia tehtäviä ynnä muuta. Työ tapahtuu koko viikon akselilla 2-vuorossa. Vuorot ovat klo 7-18 välillä. Iltavuoro loppuu aina jo klo 18, eli sinun ei tarvitse koskaan olla töissä yömyöhään!

Kerrothan hakemuksessasi, olisitko kiinnostunut keikkatyöstä keväällä, vai kesätyöstä.

Toivomme:

Toivomme, että olet joko valmistunut lähihoitaja, tai opintojesi loppuvaiheessa oleva alan opiskelija (vähintään 120 osp suoritettuna), jolta löytyy voimassa olevat lääkeluvat. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä ja kotihoidosta, mutta kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja kiinnostus kotihoidon työhön! Edellytämme B-ajokorttia, sillä kotien välillä liikutaan autolla. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan/sairastetun taudin antamaa suojaa.

Tarjoamme:

Tästä työstä voit napata itsellesi mukavan, liikkuvan keikkatyön tai kesäsijaisuuden! Saat perehdytyksen työtehtäviin, ja koko työsuhteesi ajan tukenasi on kollegasi ja asiakasorganisaatiomme esimies.

Työllistyt keikkatyöhön tai sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoamme sinulle hyvän palkkauksen ja jokapäiväisen HR-tiimimme tuen. Palkanmaksu on meillä 2 viikon välein perjantaisin.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus