Lähihoitajia kotihoitoon pääkaupunkiseudulla

Osa-aikainen

Vantaa

Haku päättyy 29.5.2022

Onko etsinnässäsi itsenäinen ja liikkuva työ, jossa työpäivät eivät ole samanlaisia? Haemme lähihoitajia, jotka viihtyvät kotihoidon vaihtelevassa työympäristössä. Kotihoidon toimisto sijaitsee Vantaalla, ja työpäivä alkaa aina toimistolta. Työllistyisit itsesi määrittämään määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen täysillä tunneilla. Kurkkaa lisätiedot alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään! 

Kevään 2022 aikana 1-2kk täysituntisen sijaisuuden tekeville hoitajille palkkaus 19,00€/h (lomakorvauksen 9% kanssa 20,71€/h). Tes mukaiset vuorolisät päälle. Listalle voidaan toiveesi mukaan neuvotella paljon myös pitkiä päiviä.

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset tarjoamaan apuasi kotona asuville vanhuksille sekä vammaisille. Työn on itsenäistä ja liikkuvaa 2-vuorotyötä.

Lähihoitajan työ tapahtuu potilaan/asiakkaan kotona. Työhön kuuluu perushoidollisia tehtäviä kuten lääkkeiden antoa sekä perus mittauksia ja kirjauksia. Olet myös tukena potilaan arjessa ja tehtäviisi kuuluu avustaa asukkaita mm. hygieniassa, siivouksessa sekä ulkoilussa. Pääset itse esittämään oman toiveesi työvuoroihin liittyen sekä valita, haluatko määräaikaisen tai vakituisen työsuhteen. Oma auto ei ole välttämätön, mutta ehdoton plussa! Kohteet sijaitsevat Tikkurila-Martinlaakso -akselilla.

Tarjoamme:

Pääset työskentelemään ammatillisessa ja lämminhenkisessä perheyrityksessä kokoaikaisena työntekijänä. Kotihoidon parissa pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Työtehtäviin on kattava perehdytys ja palkkaus on neuvoteltavissa. Kevään 2022 aikana 1-2kk täysituntisen sijaisuuden tekeville hoitajille palkkaus 19,00€/h (lomakorvauksen 9% kanssa 20,71€/h). Työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät päälle. 

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Työ edellyttää voimassa olevia lääkelupia ja ne voidaan suorittaa asiakasyrityksellä. Työtä varten sinulla tulee olla ajokortti – oma auto katsotaan eduksi. Työt tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa, jolloin asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia ominaisuuksia hoitajalla. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209 (WhatsApp)

sanni.heikkila@medipower.fi

Laitathan kyselyt tehtävästä viestitse tai sähköpostilla, kiitos! 

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus