Lähihoitajia kotihoidon keikkatyöhön, Tampere

Osa-aikainen

Tampere

Haku päättyy 26.12.2022

Onko etsinnässäsi itsenäinen ja liikkuva työ, jossa työpäivät eivät ole samanlaisia? Haemme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita (120osp vähintään suoritettu) keikkatyöhön kotihoidon pariin Tampereen alueelle. Kurkkaa lisätiedot alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset tarjoamaan apuasi kotona asuville, arjessa tukea tarvitseville asiakkaille. Työn on itsenäistä ja liikkuvaa. Kuntouttava työote on keskeissä osassa kotiin vietävien palveluiden parissa, jossa asiakkaiden omatoimisuutta pyritään tukemaan. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi arjen tukea, toimintakyvyn seurantaa, hoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa. Tässä monipuolisessa roolissa myös vuorovaikutus ja sosiaalinen tuki ovat osa työarkea. 

Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot keikkatyösovelluksemme kautta! Sinulla on mahdollisuus tehdä aamu- tai iltavuoroja omien toiveidesi mukaisesti. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä. 

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai 2/3 opinnoistasi suorittanut lähihoitajaopiskelija, jolta löytyy voimassa olevat lääkeluvat (LOP, PKV ja KIPU1). Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohteen on tärkeintä. Työt tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa, jolloin asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia ominaisuuksia hoitajalla.

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13–16 €/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia
  • Osaan asiakaskohteisiin on sovittu korkeampia palkkauksia, esimerkiksi 17–18 €/h
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala

p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus