Lähihoitajia kotihoidon keikkatyöhön, Tampere

Osa-aikainen

Tampere

Haku päättyy 21.8.2022

Onko etsinnässäsi itsenäinen ja liikkuva työ, jossa työpäivät eivät ole samanlaisia? Haemme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita (120osp vähintään suoritettu) keikkatyöhön kotihoidon pariin Tampereen alueelle. Kurkkaa lisätiedot alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset tarjoamaan apuasi kotona asuville, arjessa tukea tarvitseville asiakkaille. Työn on itsenäistä ja liikkuvaa. Kuntouttava työote on keskeissä osassa kotiin vietävien palveluiden parissa, jossa asiakkaiden omatoimisuutta pyritään tukemaan. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi arjen tukea, toimintakyvyn seurantaa, hoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa. Tässä monipuolisessa roolissa myös vuorovaikutus ja sosiaalinen tuki ovat osa työarkea. 

Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot keikkatyösovelluksemme kautta! Sinulla on mahdollisuus tehdä aamu- tai iltavuoroja omien toiveidesi mukaisesti. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä. 

Tarjoamme:

Pääset työskentelemään ammatillisessa ja lämminhenkisessä työyhetisössä, omien aikataulutoiveidesi mukaisesti. Keikkatyö kehittää ammattiosaamistasi sekä mahdollistaa uudenlaisia urapolkuja. Kotihoidon parissa pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Saat tehdä työsi rauhassa, sillä jokaiseen käyntiin on varattu riittävästi aikaa, jolloin kiireen tuntua ei pääse syntymään. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai 2/3 opinnoistasi suorittanut lähihoitajaopiskelija, jolta löytyy voimassa olevat lääkeluvat. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohteen on tärkeintä. Työt tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa, jolloin asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia ominaisuuksia hoitajalla.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus