Lähihoitajia kotihoidon keikkatyöhön, Nokia

Osa-aikainen

Nokia

Haku päättyy 4.6.2023

Lähihoitaja tai alan opiskelija, kiinnostaisiko sinua keikkatyö esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohella? MediPowerin työntekijänä pääset valitsemaan sinulle soveltuvat työvuorot näppärän puhelinsovelluksemme kautta. Etsimme nyt lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita keikkatyöhön Nokian alueelle. Halutessasi voit työskennellä myös muilla keikkatyöpaikkakunnillamme kuten Tampereella, Lempäälässä tai Kangasalla.

Palkkaus suurimmassa osassa Nokian seudun vuoroja 16,50e/h (+ lomakorvaus ja vuorolisät päälle).

Työnkuvaus:

Tarjolla on erityisesti aamu- ja iltavuoroja, mutta myös välivuoroja sekä yövuoroja. Saat itse täysin päättää vuorot, jotka otat vastaan! Vuorot varataan helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla. Työnkuvaan kuuluvat pääasiassa yleiset lähihoitajan työt kuten perushoito ja ohjaustyö. Lääkeluvalliselle hoitajalle voi kuulua myös lääkehoidon tehtäviä.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä hoitoalan yksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Mikäli sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Kotihoidon vuoroissa lääkeluvat tulee kuitenkin lähtökohtaisesti olla voimassa. Lähihoidon opiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoista.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13,00–16,00 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia
  • Osaan asiakaskohteisiin on sovittu korkeampi palkkaus 16,50 e/h
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkatyöstä meillä MediPowerilla, jätäthän hakemuksesi jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi tai viestissäsi voit kertoa lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Vilma, Saara, Sanni, Aki, Mari, Laura, Aleksandra, Miia ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-konsultti Miia Kulmala

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus