Lähihoitajia kotihoidon keikkatöihin Hämeenlinnaan

Osa-aikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 5.2.2023

Hämeenlinnan lähihoitajat huomio! Kiinnostaisiko sinua joustava työskentelymalli? Oletko jo valmistunut tai vaihtoehtoisesti loppuvaiheen opiskelija? Haemme nyt MediPowerin Hämeenlinnan porukkaan uusia iloisia lähihoitajia keikkatyön pariin! Voit olla jo kokeneempi konkari tai urasi alkuvaiheessa. Keikkatyössä saat aina täysin päättää vuorot, joita haluat tehdä! Tarjoamme vuoroja kotihoitoon ja palvelukotiyksiköihin.

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen!

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset tarjoamaan apuasi kotona asuville, arjessa tukea tarvitseville asiakkaille. Työn on itsenäistä ja liikkuvaa. Kuntouttava työote on keskeissä osassa kotiin vietävien palveluiden parissa, jossa asiakkaiden omatoimisuutta pyritään tukemaan. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi arjen tukea, toimintakyvyn seurantaa, hoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa. Tässä monipuolisessa roolissa myös vuorovaikutus ja sosiaalinen tuki ovat osa työarkea. 

Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat vuorot keikkatyösovelluksemme kautta! Sinulla on mahdollisuus tehdä aamu- tai iltavuoroja omien toiveidesi mukaisesti. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä. Kotihoidon vuorojen lisäksi keikkavuoroja on satunnaisesti tarjolla ikäihmisisten sekä kehitys- ja liikuntavammaisille suunnattuissa hoiva- ja palveluasumisyksiköissä. .

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä sote-alan yksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Tällä hetkellä vuoroja on tarjolla pääasiassa kotihoidossa, jossa on oltava voimassa olevat lääkeluvat ja ajokortti. Sinulla tulisi olla lääkeluvista suoritettuina LOVe LOP ja PKV. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13–16 €/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, jätäthän hakemuksesi jo tänään – hakemuksen jättäminen sivuillamme www.medipower.fi on todella nopeaa pikahakumme avulla, lisäät vain yhteystietosi. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin tai sähköpostin kautta!

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Ellen, Saara, Laura ja Sanni. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Miia Kulmala

p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus