Lähihoitajia keikkatyöhön (vammaistyö), Riihimäki

Osa-aikainen

Hyvinkää, Riihimäki

Haku päättyy 23.1.2022

Haemme lähihoitajia keikkatyöhön kotoisaan vaikeavammaisten asumisyksikköön Riihimäelle. Kyseessä on keikkatyö tai osa-aikainen työ, mutta vuoroja on tarjolla paljon. Saat täysin päättää vuorot, joita otat vastaan ja voit itse esittää toiveita työvuoroista, joita haluaisit tehdä. Toivomme, että olisit kiinnostunut tekemään useamman vuoron per viikko.

MediPowerilla uudet keikkalaiset ansaitsevat ensimmäisestä vuorostaan bonuksen!

Työnkuvaus: 

Tässä työkohteessa pääset työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa ja käyttämään osaamistasi perushoidollisen työn parissa sekä ohjaustyön saralla. Yksikkö tarjoaa asumis- ja hoivapalveluja ympärivuorokautisesti n. 12 vaikeavammaisille henkilölle. Asukkaiden ikähaitari on laaja ja asukkailla on erilaisia sairauksia; mm. neurologiset etenevät sairaudet, aivovammat ja muut vammautumiset.

Keikkavuoroja on tarjolla pääasiassa aamussa ja illassa, eli työsi on pääosin 2-vuorotyötä tässä eloisassa kattavia palveluita tarjoavassa yksikössä.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa ja Valviran laillistusta, mutta alan opiskelijat otetaan myös huomioon! Osaamista olisi hyvä olla kertynyt perushoidollisista lähihoitajan tehtävistä. Kaikki vammaistyöhön liittyvä osaaminen, kokemus ja tietämys ovat suuri etu. Voimassa olevat lääkeluvat ovat myös eduksi, mutta eivät kuitenkaan pakolliset! Kaikista tärkeintä on avoin ja aktiivinen työote sekä positiivinen asenne!

Tarjoamme:

Itse kohteessa saat ympärillesi useamman kymmenen henkilön työtiimin, jonka kanssa jakaa työarkea. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Tarjoamme sinulle reilun palkkauksen sekä tietenkin yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaiset lisät. Lisäksi tässä työkohteessa ansaitset ylimääräisistä ja/tai pitkistä vuoroista rahallisia extra-bonuksia. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä – myös viikonloppuisin ja iltaisin päivystyksemme kautta. Olemme tukenasi koko työsuhteesi ajan. Palkan maksamme sinulle 2 viikon välein.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 044 716 4779. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös Whatsapp)

ellen.book@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus