Lähihoitajia keikkatyöhön Seinäjoelle

Osa-aikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 1.11.2021

Haluaisitko päästä työskentelemään joustavalla tavalla tärkeän työn parissa? Haemme nyt MediPowerin Seinäjoen porukkaan uusia ahkeria lähihoitajia keikkatyön pariin! Voit olla jo kokeneempi konkari tai vaikka urasi alkuvaiheessa oleva alan opiskelija. Keikkatyössä saat aina täysin päättää vuorot, joita haluat tehdä!

Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen!

Työnkuvaus:

Meillä keikkatyökohteet ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisille, kehitysvammaisille ja fyysisesti vammautuneille henkilöille suunnattuja hoiva-/palvelukoteja. Kohteet sijaitsevat Joensuun alueella, pääasiassa keskustan tuntumassa. Tarjolla on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin (toisinaan myös öitä). Keikkatyöntekijän työnkuva painottuu perushoidollisten sekä ohjauksellisten tehtävien pariin. 

Tarjoamme:

Keikkatyössä tarjoamme sinulle vuoroja viestitse, ja saat halutessasi varata itsellesi vuoron. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkka myöskin maksetaan sinulle nopeasti, aina kahden viikon välein perjantaisin. Keikkailu on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat kiinni WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Odotamme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen ja hoivakotien laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta eivät pakolliset, sillä keikkatyössä kohteiden vakihenkilökunta hoitaa lähtökohtaisesti lääkehoitoon liittyvät asiat. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi ja itsestäsi. Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Vilma, Aleksandra, Miia, Josefiina ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus