Lähihoitajia keikkatyöhön, Kuopio

Osa-aikainen

Kuopio

Haku päättyy 23.1.2022

Haemme nyt MediPowerin Kuopion seudun porukkaan uusia ahkeria lähihoitajia keikkatyön pariin! Oletko jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija ja tahdot päästä toimimaan ehdottoman tärkeän työn parissa joustavasti? Voit olla jo alan konkari tai vastaavasti urasi alkuvaiheessa – sillä ei ole tässä tehtävässä merkitystä. Keikkatyössä saat lisäksi täysin päättää vuorot, joita haluat tehdä. 

Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen! 

Työnkuvaus:

Työkohteet ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisten ja liikunta- tai kehitysvammaisten asumispalvelukeskuksia tai palvelutaloja. Asukkaiden arjessa huomioidaan kohteissa hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden täyttyminen. Lähihoitajan työ sisältää kohteesta riippuen pääasiallisesti lähihoitajan päivittäisiä perushoidollisia töitä, lääkehoitoa sekä asiakkaiden arjen tukemista. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai lähihoidon opiskelija, jolla on aktiivinen ja potilaslähtöinen ote hoitotyöhön. Lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne eivät kuitenkaan ole useimmissa keikkavuoroissa täysin pakolliset. Arvostamme positiivista ja reipasta työotetta sekä vuorovaikutustaitoja!

Tarjoamme:

Keikkatyössä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Vaihtuva työympäristö piristää arkea ja pääset tutustumaan erilaisiin kohteisiin. Toki voit tehdä kauttamme keikkaa vain yhteenkin kohteeseen halutessasi. Me MediPowerilla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, palkkatoivettasi kuunnellen, sekä olemme jatkuvasti puhelinsoiton tai viestin päässä!

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit lähihoitajan keikkatyöstä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus