Lähihoitajia keikkatyöhön, Imatra ja lähialueet

Osa-aikainen

Imatra

Haku päättyy 21.8.2022

Oletko reipas lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija etsimässä työtä, jossa pääset itse vaikuttamaan työaikoihin ja -määrään? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen? Etsimme nyt Imatralle ja lähialueille lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin. 

Työnkuvaus:

Keikkatyössä kohteet saattavat vaihdella asiakasyritystemme tarpeiden mukaan. Vuoroja on tarjolla satunnaisesti ja pääasiassa vuoroja on tarjolla kotihoidon parissa. Keikkatyössä työvuorot, joita haluat tehdä ovat täysin sinun päätettävissäsi! Pääasiassa tarjolla on aamu- ja iltavuoroja. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:

Keikkatyö vaatii työntekijältä sopeutumista sekä oma-aloitteista ja joustavaa työotetta. Tästä syystä haluammekin antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Keikkailu on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja toimia työntekijän parhaana keikkatyökumppanina. Tästä syystä me haluamme saada joukkoomme uusia ammattilaisia, joille oman työn organisointi ja vapaus ovat se juttu. Voit olla valmistunut tai lähihoidon opiskelija, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei edellytys työn saamiseksi.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, täytäthän pikahakemuksemme jo tänään. Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Ellen, Josefiina, Saara, Sanni & Laura!

Lisätietoja:

HR-trainee Laura Tajas

p. 040 626 2839

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus